Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Aktivan odmor
Povratak na članak

Turisti otkrili 'skriveni' biser Hrvatske, ruše se rekordi: Ključ uspjeha uvijek su ljudi

Naša glavna prednost na domaćem tržištu je emocionalna veza s destinacijom, a niska razina očekivanja u odnosu na obilje koje gosta dočeka, kaže direktorica TZ OBŽ-a

Komentari 4

DU
Deleted user
20:20 14.03.2023.

Haha...kakav je ono kamenčić iznad njihovih glava. Prije petsto godina utvrdili da zemlja nije ravna. Sad će trebati još 500 godina da utvrde da su pogriješili. Svaka čast nekim režiserima, stvarno su bili proroci. Zemlja je čudno mjesto. Možda postoji i ono ispod, kao u Morrowindu?😆

VL
Avatar EU-JOHN
EU-JOHN
20:37 14.03.2023.

Turisti otkrili 'skriveni' biser Balkanske, ruše se rekordi: Ključ uspjeha uvijek su balkanskih ljudi zbog kojih se svatko europski i civiliziran kada u taj pašaluk regije dojde ćudi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.