Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 122
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Krvavi odmor

Izbo turiste na plaži, ubijene dvije turistce

Egipat
Foto: MOHAMED ABD EL GHANY/REUTERS/PIXSELL
14.07.2017.
u 16:59

Napadač je uhićen te je ispitan kako bi se otkrili njegovi motivi

Dvije njemačke turistice su ubijene, a još četvero ljudi je ranjeno u napadu nožem u odmaralištu Hurghada na Crvenom moru u Egiptu.

Napadač je uhićen te je ispitan kako bi se otkrili njegovi motivi, priopćilo je ministarstvo, prenosi Telegraph. Turisti su prevezeni u lokalnu bolnicu.

Egipatski sigurnosni izvor rekao je ranije da su u napadu stradala dva turista iz Ukrajinetri turista iz Srbije i jedan iz Poljske. Međutim, u međuvremenu su te informacije demantirane. Za B92 u veleposlanstvu Srbije u Kairu kažu da nema njihovih državljana među povređenima. Isti egipatski dužnosnik rekao je da je napadač ubo turiste u lice, vrat i stopala.

Ministarstvo je rekao da preliminarna istraga pokazuje da je muškarac doplivao do odmarališta s obližnje javne plaže.

Komentara 56

HE
hr.eu
17:58 14.07.2017.

Opet neki siroti inženjer, atomski fizičar, doktor i sl. (ili eventualno neki rastrojeni psihički bolesnik?) ali u svakom slučaju jedan od onih tisuća (za početak) koje nam EU želi "uvesti" da ih naselimo u Hrvatsku kroz neke "kvote" (koje su odbile zemlje Višegradske skupine jer imaju svoje "ja", a naš klimoglavac beživotni je svojim briselskim "gazdama" potpisao i bjanko da ih prima sve za jedno "tapšanje po ramenu" i "pohvalu" kako smo "konstruktivan partner"...

I1
ing-12345
18:51 14.07.2017.

Pa tko normalan iz Europe odlazi na godišnji odmor u Egipat, Tursku i Tunis. Onaj tko to radi igra ruski rulet sa svojim životom.

Avatar future Gohan
future Gohan
18:43 14.07.2017.

Pa di tamo na odmor?!? Tamo bijeli kršćani nemju što tražiti, osim glavu ostaviti...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije