Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Želio im naplatiti više?

Turisti iz Australije prijavili taksista policiji. Tvrde da ih je izudarao

račun
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
18.07.2014.
u 15:05

Povod napadu bilo je, tvrde Australci, njihovo protivljenje da plate previsoki račun za vožnju

Dvoje australskih turista, mladić i djevojka stari 25-30 godina jučer su dubrovačkoj policiji prijavili da ih je napao i šakom udario taksist.

Prema pisanju Dubrovačkog vjesnika i informacijama koje je potvrdila glasnogovornica PU dubrovačko-neretvanske Marija Gjenero, navodni napad dogodio se oko 19.35 sati, a povod mu je bila pobuna mladih koji su smatrali da im taksist vožnju želi naplatiti više negoli ona vrijedi.

Australci su se ukrcali u taksi-vozilo kod Autobusnog kolodvora, a iskrcali u ulici Andrije Hebranga u Gružu. Odbili su platiti račun koji je, kako tvrde, bio previsok što je iznerviralo taksista koji se s njima fizički obračunao i udario ih šakom. Policiji je poznato o kojem je taksi-vozaču riječ, ali još uvijek nisu s njim obavili obavijesni razgovor pa ne mogu dati detaljnije podatke o tom događaju. Ipak, potvrdila je da na turistima nije bilo vidljivih tjelesnih ozljeda te kako turisti iz Australije nisu potražili liječničku pomoć.

>>Pijani turisti usred noći urlali ispred kuće Zadranina pa ga pretukli!

Komentara 4

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
18:28 18.07.2014.

Hm, Dubrovnik postaje vrlo čudan grad. Taksi od aerodroma, dakle Močića do grada, - 300 kuna. Kava na Stradunu 25 kuna i gora je od bilo koje austrijske, a zna se kakve oni kave kuhaju. Onu malu Australku prije nekoliko godina bacili sa stijene. I to ti je turizam. Srbi su devedesetih ispali barbari osvajači kad su izgranatirali sve živo i srali da će napraviti još ljepši i stariji Dubrovnik, a bogme i ovi današnji dubrovčani stvarno ne znaju stati na loptu sa cijenama i ponašanjem, skoro isto terorističkim. Imaju raj na zemlji, ali neće to dugo trajati, ako nastave ovako.

OS
osica
16:07 18.07.2014.

iz prve su ovi turisti osjetili što znači "raj na zemlji".- Fizički obračun, pa taj je definitivno zalutao u taksiste. Van snjim, kanale kopat a ne s ljudima posla imat."

Avatar Getrib
Getrib
18:55 18.07.2014.

U turističkoj zemlji kao što je Hrvatska može doći do osobnog nesporazuma s turistom, ali fizički obračuni su antireklama svim reklamama na na koje se troše milijuni da se strani gosti dovedu u Hrvatsku, tako da se ovo ne može smatrati kao osobni incident neprofesionalnog taksiste.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije