Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 196
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
završio u bolnici

Pijani turisti usred noći urlali ispred kuće Zadranina pa ga pretukli!

policija
Foto: Hrvoje Jelavić/Pixsell
18.07.2014.
u 09:41

Jednom Poljaku izmjerena su gotovo 3, a drugom gotovo 2 promila alkohola u krvi

Dvojica Poljaka u dobi od 33 i 34 godine jučer oko 3 ujutro potpuno pijani urlali su ispred kuće 41-godišnjaka iz Kožina pokraj Zadra. Kad im je ovaj prigovorio i zamolio ih da se smire, pretukli su ga i 41-godišnjak je zbog toga morao u bolnicu gdje su mu evidentirane lakše tjelesne ozljede.

Jednom Poljaku izmjerena su gotovo 3, a drugom gotovo 2 promila alkohola u krvi. Nakon što su privedeni u policiju, privedeni su i na Prekršajni sud u Zadru gdje su novčanim kaznama kažnjeni zbog narušavanja javnog reda i mira.

>>'Sačekuša' u Beogradu: Pretukli novinara i vikali mu da je ustaša i Hrvat!

Komentara 15

CO
coolman
10:55 18.07.2014.

Smješna optužba, a vjerovatno i kazna! Narušavanje javnog reda i mira! Nije isključeno da je i napadnuti optužen za isto, jer tako naša policija funkcionira. Ašto je sa brutalnim fizičkim napadom na osobu sa posljedicama opasnim po zdravlje?! Za mene je to krivično djelo za koje su predviđene mnogo teže sankcije i mnogo ozbiljnije optužnice, pa i zatvor!

DU
Deleted user
11:20 18.07.2014.

neka su ga malo izdevetali. turisti su masno platili da se malo opuste i trebaju pjevati cijelu noć, a one koji ih u tome ometaju treba privesti policija. tko hoće "mir" i spavanje usred turističke sezone treba strogo zabraniti iznajmljivanjenje soba turistima, na ulaz u selo staviti znak "turizam je ovdje zabranjen" i neka onda žive od čuvanja ovaca.

LU
luftbrenzer
11:33 18.07.2014.

Da, neka konačno Poljaci shvate kako je u EU nedopustivo popiti koju čašicu više i larmati pod prozorima Hrvata hipersenzibilnih ušiju (kao posljedica rata), i da su batine koje su fasovali, apsolutno opravdane. Svakog galamdžiju, ma tko on bio, potpunouno je ispravno premlatiti isto kao i pucati pračkom na mačke po krovovima, kad pretjeraju u ljubavnom zanosu i dreče kao da ih netko kolje. Valjda smo mi Hrvati konačno zaslužili malo mira kao svoji na svome. A naša slavenska braća Poljaci, uskoro će zaboraviti nekoliko okrijepljujućih, moglo bi se reći prijateljskih bubotaka, ter ne će više zlorabiti našeg čuvenog gostoprimstva, već će slasne gutljajčiće konzumirati u manastirskoj tišini kako priliči europskoj gospodi.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije