Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POTICANJE TURIZMA
Povratak na članak

Turisti iskoristili priliku: Testirali se u Zagrebu na COVID-19

TZGZ je prva regionalna turistička zajednica u Hrvatskoj koja je otvorila punkt za testiranje stranih turista, što je prije otprilike mjesec dana na sastanku s predstavnicima regionalnih/županijskih turističkih zajednica predložila ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac,

Komentari 3

VA
vanelic
14:17 13.04.2021.

Hahahahaha. A gdje to pcr košta 750kn??? U Rockefellerovoj stoji 400kn! Što znači da turist u ovoj priči dobije popust od NEVJEROVATNIH 25kn! WOW! Još jedna tipična hrvatska priča za obmanuti javnost i reći da se nešto “dela”... Hahahaha.

VL
VA
vanelic
14:15 13.04.2021.

Upišite komentar...

VL
RO
roland
13:09 13.04.2021.

Znači Slovenac plati sobu u hotelu Jadran i ima besplatno testiranje PCR testom, a Dalmatinac plati noćenje u hotelu Dubrovnik i nema pravo na PCR test? Koja logika!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.