Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ozlijedio i konobaricu

Turist napravio nered u kafiću u Kaštel Starom, dohvatili ga domaći mladići

Sunčano i lijepo vrijeme u Kaštelu Starom
Foto: Zvonimir Barisin/HaloPix
22.08.2023.
u 10:51

Prema informacijama svjedoka, sve je počelo u ugostiteljskom objektu na portu

Jučer poslijepodne u Kaštel Starom strani turist počeo je raditi nered, a ozlijedio je i jednu konobaricu. Na sreću, u blizini su se našli lokalci koji su situaciju brzo stavili pod kontrolu.

Do incidenta je došlo oko 17 sati u blizini plaže u centru mjesta, potvrdili su za Portal grada Kaštela iz PU Splitsko-dalmatinske. Okolnosti događaja još se utvrđuju.

Prema informacijama svjedoka, sve je počelo u ugostiteljskom objektu na portu. Nakon fizičkog sukoba u ugostiteljskom objektu, strani državljanin počeo je bježati prema plaži, pri čemu je gurnuo konobaricu drugog ugostiteljskog objekta koja je nosila tacnu punu pića. Od siline udara, tacna joj je ispala iz ruku i pogodila automobil.

Kada su shvatili što se događa, domaći mladići krenuli su u potjeru za turistom. Ubrzo su ga dostigli te su se fizički sukobili, a nedugo nakon toga stigla je i policija koja je muškarca odvela u postaju.

VIDEO U posjedu smo snimke koja bi trebala dokazati da BBB nisu ubili Michalisa

Ključne riječi

Komentara 2

RO
Rona
14:02 22.08.2023.

Bravo decki

MO
modovisisajteMaraschino
17:27 22.08.2023.

sad će plakat kako su ga napali bez razloga u Hrvatskoj

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije