Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
sudar u zagrebu

Turčin teretnjakom punim povrća sletio s autoceste na nasip kanala

nesreća nadvožnjak (1)
Foto: Igor Kralj/PIXSELL
1/7
02.07.2012.
u 10:51

U ovoj prometnoj nesreći kod nadvožnjaka kanala Sava-Odra ozlijeđeno je najmanje osam osoba

Najmanje osam osoba ozlijeđeno je u sudaru dvaju teretnjaka i ford focusa koji se dogodio u ponedjeljak u 10 sati i 16 minuta na autocesti kod nadvožnjaka kanala Sava-Odra kod Zagreba.

Do nesreće je došlo kada se teretnjak turskih registarskih oznaka sudario sa drugim teretnjakom kojim je upravljao bugarski državljanin. Pri sudaru je turski teretnjak koji je vozio iz smjera istoka prešao u suprotni trak te udario u ford kutinskih registarskih oznaka. Udarac u automobil nije zaustavio teretnjak koji je potom probio zaštitnu ogradu, sletio s nadvožnjaka i prevrnuo se na nasipu kanala. Pri udarcu u tlo prikolica teretnjaka u kojoj se nalazilo povrće potpuno se smrskala, a teret rasuo ispod nadvožnjaka.

Turski vozač zbrinut je u bolnici u Vinogradskoj gdje su mu dijagnosticirane teške ozljede, ali je potvrđeno da nije u životnoj opasnosti. Vozač forda i troje putnika koji su se nalazili u automobilu, među kojima i jedanaestogodišnje dijete, zbrinuti su na KBC-u Rebro. Utvrđene su im lakše ozljede. Bugarskom državljaninu koji je upravljao drugim teretnjakom također su utvrđene lakše ozljede.

Zbog nesreće na zagrebačkoj obilaznici između čvorova Lučko i Buzin promet je bio obustavljen oko sat vremena u smjeru istoka, nakon čega su prometni policajci počeli propuštati vozila jednim prometnim trakom. Promet u oba traka otvoren je u 14 sati i 40 minuta. Više detalja o uzroku nesreće bit će poznato nakon očevida.

Komentara 14

HO
Hoch03
12:41 02.07.2012.

Rade odlazi, kako te bolan, nije vise sram !

MA
marcellus
11:31 02.07.2012.

Rade majkumu obećao si da ćeš uzet šofera i da od sad upravljaš samo hrvatskom ekonomijom

NE
nebitan
12:09 02.07.2012.

auto probilo ogradu na našem autoputu. ma nemoguće!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije