Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 88
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na autocesti

Turčin kamionom izletio u odvodni kanal

kamion
Foto: Matija Topolovec/Pixsell
1/4
10.01.2014.
u 15:42

U nesreći na 35. kilometru autoceste od Graničnog prijelaza Macelj prema Zagrebu nije bilo ozlijeđenih

Na 35. kilometru autoceste od Graničnog prijelaza Macelj prema Zagrebu, između čvora Sveti Križ Začretje i benzinske postaje Tifon, došlo je u petak ujutro do prometne nesreće.

Kamion turskih registarskih oznaka kojim je upravljao turski državljanin koji je prevozio stočnu hranu, izletio je u odvodni kanal. U nesreći nije bilo ozlijeđenih. Zbog prometne nesreće,
nekoliko sati promet se autocestom odvijao samo jednim kolničkim trakom. Policija nam je rekla tek da je do izlijetanja došlo jer se vozač nije držao sredine kolničkog traka. Je li vozač zaspao, bio nepažljiv ili je pak došlo do kvara na kamionu utvrdit će se očevidom.

>> Kamion ostao bez prikolice, bale završile na cesti

Ključne riječi

Komentara 3

Avatar million
million
16:06 10.01.2014.

Ovaj nece vise nikada zaspati za volanom . :)

DH
dalibor.hren
19:37 11.01.2014.

Nesreća se dogodila 1km prije odmorišta Začretje i OMV - ove benzinske. Ne vjerujem da je u pitanju stočna hrana jer je danas do 16 sati na mjestu nesreće bila velika cisterna sa sredstvom za dezinfekciju, a policija i vatrogasci su još uvijek dolje s upaljenim rotirkama. Gospodin "novinar" Mandić bi s vremena na vrijeme mogao izaći na friški zrak uvjeriti se u stanje na terenu.

HO
Hoch03
15:01 11.01.2014.

Na autocesti Macelj - Zagreb nema Tifon postaje...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije