Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 10
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
HOROR U REMETINCU
Povratak na članak

Strava iz ćelije 44: Tukli ga i seksualno zlostavljali

Tražili su od mene da pjevam, rekli da će mi gurnuti metlu u rektum ako izgubim partiju šaha, uzimali su mi žnirance i zabranjivali da sjedim za stolom kad je doručak, bio sam prisiljen pružati im oralni seks...

Komentari 2

SD
Salko Dinamitas
19:43 29.04.2020.

"kako su ovi homoseksualci agresivni, i jos njima dvojici po 27 godina i merak im da ih starac od 60 godina oralno zadovoljava.

VL
Avatar Damating
Damating
12:51 29.04.2020.

Da su pedofile tako maltretirali, razumno bi bilo. Ovu nesreću što je mater drža u ormaru zbog mirovine... bezveze. A znači dok je bio kriv za "gispodarski kriminal" imao je njihovo poštovanje? ....Nije ni zatvor ka u filmovima...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.