Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
mišljenje gostiju

TUI BLUE Jadran u Tučepima među najboljima u konkurenciji 320 hotela širom svijeta

Foto: tui-blue.com
13.12.2017.
u 23:00

Taj spomenik kulture, djelo arhitekta Branka Bona, devastiran je, pak, '90-ih. Posljednji gosti, prije rata, prošli su kroz vrata Jadrana 1990. U vlasništvu Sunce koncerna, rekonstruiran jer i otvoren 1. srpnja. U hotel koji ima 161 sobu, od čega je 11 swimm up suiteova, Bluesun Hotels & Resorts uložili su 15 milijuna eura.

Renovirani Hotel TUI BLUE Jadran u Tučepima otvoren je u srpnju, a već u prvoj sezoni osvojio je prestižnu nagradu TUI TOP Quality 2018. Nagrada je to rezervirana za najbolje TUI hotele – apsolutne favorite prema mišljenju gostiju, a u konkurenciji je njih više od 320 hotela širom svijeta. Jadran je, tako, zaradio ocjenu 8.7 od 10.

- TUI Top Quality Award 2018. od iznimnog je značaja za cijeli tim, osobito stoga što smo to prestižno priznanje dobili već u prvoj godini poslovanja i unutar jake konkurencije. Svjesni nasljeđa njegove slavne prošlosti, dali smo sve od sebe da nastavimo tu tradiciju na temelju najnovijih trendova u hotelijerstvu prilagođenih najzahtjevnijim gostima -  a oni danas, više nego ikada traže, autentične lokacije na kojima na najbolji način mogu doživjeti i upoznati destinaciju. Osim luksuza, izrazito cijene svoj mir, inovativan pristup konceptu odmora te izvornu kuhinju temeljenu na onom najboljem što Mediteran pruža – ponosan je Jure Juran, direktor hotela TUI BLUE Jadran.

Legendarni je to hotel gotovo pa filmske povijesti, prvo luksuzno ljetovalište poslijeratne Jugoslavije. Gradili su ga nakon Drugog svjetskog rata njemački ratni zarobljenici, od 1948. Zamišljen je kao destinacija za jugoslavensku tajnu policiju i političku elitu, a sredinom '50-ih otvoren je za goste. 

Taj spomenik kulture, djelo arhitekta Branka Bona, devastiran je, pak, '90-ih. Posljednji gosti, prije rata, prošli su kroz vrata Jadrana 1990. U vlasništvu Sunce koncerna, rekonstruiran jer i otvoren 1. srpnja. U hotel koji ima 161 sobu, od čega je 11 swimm up suiteova, Bluesun Hotels & Resorts uložili su 15 milijuna eura. Prvi je to, naime, hotel u Hrvatskoj koji posluje pod franšizom TUI BLUE, najvećeg svjetskog touroperatora.

Pogledajte i galeriju: Pogledajte raskošnu vilu koju iznajmljuje bivši ministar turizma

1/6

Komentara 1

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije