Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 22
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'užasna tragedija'

Tuga u Srbiji: Mladići poginuli u teškoj nesreći, na njih autom naletio prijatelj

Dubona: Policijski očevid u mjestu gdje je nekoliko osoba ubijeno
Armin Durgut/PIXSELL
16.03.2024.
u 21:19

Mladić je nakon nesreće zadržan u policiji jer je utvrđeno kako je vozio neprilagođenom brzinom. Nesreća se dogodila oko 1.40 sati

Velika tragedija pogodila je Gornji Milanovac, mjesto nedaleko od Kragujevca u središnjoj Srbiji, nakon što su u teškoj nesreći ovog vikenda poginula dva mladića. Do nesreće je došlo u noći s petka na subotu, a vjeruje se da se mladići nisu zaustavili na znak stop kada je na njih naletio automobil kojim je upravljao drugi mladić (22).

Kurir.rs navodi kako su se mladići poznavali od malena. Mladić je nakon nesreće zadržan u policiji jer je utvrđeno kako je vozio neprilagođenom brzinom. Nesreća se dogodila oko 1.40 sati.

- Sva trojica su se poznavala. Divni i dobri, mladići za primjer. Sudbina se stvarno teško poigrala s njima. Stradali 23-godišnjak bio je zaposlen u autoservisu, a drugi 23-godišnjak bio je talentirani nogometaš - objasnili su mještani.

- Dečko koji ih je udario je također pošten i dobar mladić, njihov prijatelj. Rano je ostao bez majke i brzo je sazrio, radi kao konobar u jednom ugostiteljskom objektu. Svi o njemu mogu vam reći samo dobre stvari. Užasna tragedija zaista - dodali su.

POVEZANI ČLANCI:

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije