Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 133
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
BURNA NOĆ NA REBRU

Tučnjava u zagrebačkoj bolnici: Četvorica napala mladiće i djevojku, porazbijala inventar i vozila

Ulaz u Hitnu službu bolnice Rebro
Foto: Josip Regovic/PIXSELL
1/5
24.10.2021.
u 10:42

U zagrebačkoj policiji kažu da će se očevid obaviti tijekom nedjelje

Razbijanje inventara na ulazu u hitni prijem KBC-a Rebro, razbijanje vozila, napad na dva mladića i djevojku... Sve navedeno događalo se oko 3 sata u noći na nedjelju, a zagrebačka policija izvijestila je da istražuje sve okolnosti tog događaja.

Prema onom što je za sada poznato, sve je počelo oko 3 sata kada su u Ulici Mije Kišpatića, na hitnom prijemu KBC-a Rebro, četvorica za sada nepoznatih počinitelja fizički napala dvojicu mladića u dobi od 24 i 25 godina. Nakon što su napali njih, oštetili su i inventar na ulazu u prostoriju hitnog prijema. Nakon napada na mladiće i razbijanja inventara, počinitelji su došli do  Audija A4, u kojem je bila 23-godišnjakinja. Nju su fizički napali, a vozilo oštetili.

Posljedica svega toga su razbijeni inventar i tri ozlijeđene osobe. Dvojica mladića u dobi od 24 i 25 godina su teško ozlijeđeni, dok je 23-godišnjakinja lakše ozlijeđena. U zagrebačkoj policiji kažu da će se očevid obaviti tijekom nedjelje, nakon čega će se valjda znati što je motiv napada, tko su napadači te kolika je šteta.

Ključne riječi

Komentara 56

KR
Krotila
10:58 24.10.2021.

Kajtazijevi?

MI
Mislav28
10:55 24.10.2021.

Zaposlite zaštitare na hitnom prijemu pogotovo u noćnim satima kad pijanci dođu u hitnu.

ZA
zagi101
11:52 24.10.2021.

kladim se u domaće brazilce

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije