Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Sukob u centru Splita

Tučnjava stanara i turista: Letjele tegle, a mlatili su se i letvama

policija
Ivo Cagalj/PIXSELL/Ilustracija
04.05.2019.
u 14:05

Građani koji su pokušavali riješiti situaciju po dolasku policije odbili su liječničku pomoć. Iz policije kažu kako je kriminalističko istraživanje u tijeku, nakon čega će biti poznate okolnosti ovog događaja

U središtu Splita sukobilo se više stranih državljana i stanari obližnjih zgrada. Ozlijeđena su tri Splićanina, dok se broj stranaca ne zna jer su se razbježali prije dolaska policije.

Policija je dobila dojavu o narušavanja reda i mira u noći na subotu, oko četiri sata ujutro. Stanari su navodno pokušavali umiriti razuzdane turiste, prvo verbalnim upozorenjima, a i teglama, piše 24 sata. Stanari su potom odlučili otići do njih i riješiti sve na licu mjesta. Izbila je tučnjava koja je trajala par minuta, a nije se biralo sredstva, navodno se mlatilo i letvama i iščupanim brisačima.

Građani koji su pokušavali riješiti situaciju po dolasku policije odbili su liječničku pomoć. Iz policije kažu kako je kriminalističko istraživanje u tijeku, nakon čega će biti poznate okolnosti ovog događaja.

Video: Njemačka policija zaplijenila sportske automobile

Ključne riječi

Komentara 23

PR
prajdali100
14:53 04.05.2019.

Bagra jedna došli su u Split feštati !! E nećete razbojnici.Uzeti im pare i isprebijati ih, tako se to radi.Vidi bezobrazluka, oni će nama.....

Avatar Zgubider.
Zgubider.
16:13 04.05.2019.

Eee, kad bi oni nama htjeli poslat šolde, a da uopće ne dolaze! Kako bi to lipo bilo...

Avatar taqa
taqa
14:30 04.05.2019.

Istirat furešte. Uzet šolde i izmlatit ki marvu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije