Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 92
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Incident

VIDEO Tučnjava na Slavonskoj aveniji: Potukle se dvije žene i zaustavile promet

Dvije žene se potukle
Foto: 24sata
04.03.2020.
u 13:21

Dok su se žene tukle, iza njih je nastala kolona automobila. Neki vozači pokušali su ih zaobići, ali one se nisu na to obazirale.

Dvije žene potukle su se u srijedu ujutro na Slavonskoj aveniji u Zagrebu. 

– Bio je zastoj, nisam znao što se događa, a onda sam vidio dvije žene kako se mlate nasred ceste. Tukle su se nekoliko minuta, rekao je za 24sata svjedok incidenta.

Dok su se žene tukle, iza njih je nastala kolona automobila. Neki vozači pokušali su ih zaobići, ali one se nisu na to obazirale.

 

Ključne riječi

Komentara 18

Avatar Artoo Detoo
Artoo Detoo
15:27 04.03.2020.

Molim da svakako objavite što na sve ovo kaže naša i međunarodna intelektualna krema - veljača, pokos, sarnavka, severina..... Molim admina da me ne briše, jer ne piše ništa uvredljivo, a mene i vjerujem druge zaista zanima njihovo viđenje stvari. Hvala.

SP
Split71
14:42 04.03.2020.

Mene blokirate sto se vama ne svida,a ove k.....,putate ko sipa crnilo??

Avatar BigBadWolf
BigBadWolf
15:21 04.03.2020.

Savđaju se oko cure.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije