Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 170
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZASTUPNIČKO PITANJE
Povratak na članak

Miroslav Tuđman pisao ministrici i tražio odgovore zbog otkazanog predavanja J. Bušić u školi

Što ćete poduzeti da se vaše Ministarstvo ispriča gospođi Julienne Bušić zbog ograničavanja slobode govora i iznošenja istine u obrazovnim ustanovama, pita saborski zastupnik

Komentari 77

ST
steve
21:39 03.12.2018.

Moramo se hitno rijesiti zaostalog smrada koji su ubijali hrvatsku u proslosti i sada, inace nece biti dobro.

VL
DU
Deleted user
21:27 03.12.2018.

Zato jer je potrebna određena inteligencija nema puno ovakvih kao M.Tuđman. Evo od 4 komentara prije mene 3 su od nekih opančara koji u životu nisu pročitali više od 4 knjige, a sad se prave jako pametnima. Oni koji zagovaraju jugoslaviju prozivaju F. Tuđmana jer je bio general JNA. Oni koji dižu druga Tita u nebesa zamjeraju Tuđmanu činjenicu daje bio general kojeg je Tito volio. Oni koji ga prozivaju da je bio partizančina, u isto vrijeme optužuju da je ustaša.. jel treba posebno komentirati inteligenciju takvih ljudi? Pop.košić i Glembay uopće ne kuže koliko su mutavi... Nisu dovoljno inteligentni da argumentirano replicirarju pa lupetaju gluposti s kojima sami sebi u usta skaču.. fascinantno!!!!!

VL
DU
Deleted user
21:23 03.12.2018.

Ne piše se Hrvatskoj dobro dokle god je prostituirajuća politička seljačina u funkciji ministrice u mogućnosti spriječiti istinu o borbi Hrvatske za svoju slobodu!

VL
Avatar navijač
navijač
21:33 03.12.2018.

Dokle će nam više ta orjunaška stoka krojit pravdu?

VL
CG
crna.guja10
21:18 03.12.2018.

Sada je zaokupljena sa pitanjem kako da 'topla braća' posvajaju djecu, pa nema vremena odgovarati na ovakova pitanja! Tjeraj to iz Vlade Republike Hrvatske!!!

VL
KA
Karloho
21:55 03.12.2018.

Komunisti su u svim porama našeg društva ,nažalost drugova ima i lijevo i desno,tako da će našoj izmrcvarenoj zemlji trebati još puno vremena i truda da se oslobodimo toga zla.

VL
BA
bakulušić
22:43 03.12.2018.

Čudi me da gospodin Tuđman nije svjestan da Hrvatskom upravljaju Jugoslaveni, partizanska i komunistička djeca i njihovi koalicijski partneri kojima je sve hrvatsko strano i - nastrano. U njihovim glavama postoje samo oni i - ustaše. Kao što reče jedan njihov čelnik - mi i oni. Nažalost, ako Tuđman ne progleda, to će trajati još jako dugo. I ne samo Tuđman nego i svi drugi koji su se kleli da će Hrvatsku voditi u dobrom smjeru a ne vraćati u četrdesete godine dvadesetog stoljeća.

VL
RI
rimac444
23:10 03.12.2018.

Drugarica ministrica je je iz komunjarske bagre. Sramota je što nam takva tuka sprema našoj djeci. Zato treba mijenjati izborni zakon da ovakve marginalne strančice daju ultimatime vladi

VL
KO
kordunmoj75
09:06 04.12.2018.

U jednopartijskom sistemu nema slobode govora,prvo Plen-ky-mun sve filtrira i drzi pod kontrolom.

VL
Avatar NenadNikolicZagreb
NenadNikolicZagreb
08:44 04.12.2018.

Bušić i ekipa osuđeni su teroristi u SAD-u, gdje su bili u zatvoru. Osuđeni su za izradu i postavljanje bombe od koje je jedan američki policajac ubijen a drugi američki policajac oslijepio. Zatim osuđeni su za otmicu američkog aviona, prijetnjee ubojstvom pilotima i putnicima, prijetnje rušenja aviona punog putnika i ugrožavanje avionskog prometa zbog skretanja aviona prema Zagrebu. Sve su istrage i suđenje obavili američki pravosudni organi i to sedamdesetih godina bez sudjelovanja jugoslavenskih službi u istrazi. Profesor Miroslav Tuđman je kao hrvatski domoljub trebao spriječiti ulazak Hrvatske u NATO i uspostavu diplomatskih odnosa sa SAD-om ako je mislio da američki sudovi i policija namjerno i lažno istražuju i sude hrvatskim domoljubima. Ovo što iznosi je teška uvreda američkom pravosudnom sustavu i izrugivanje američkim poginulim i ranjenim policajcima. Ministar obrane Damir Krstičević bi mogao profesoru Tuđmanu svjedočiti i objasniti da takvog zlonamjernog odnosa i podmetanja nema od strane SAD-a prema Hrvatskoj, već sasvim suprotno. A oni koji bi djeci mogli držati predavanje bi mogle biti udovica ubijenog i žena oslijepljenog policajca a ne članovi skupine ubojica koji su podmetanjem bombe nastupali kao da stvarno i rade u službi velikosrpske UDBE kako bi se što više diskreditirala Hrvatska i Hrvati prikazali teškim teroristima koje ne trebaju podržavati SAD. Profesor Tuđman niti danas ne razumije koliko su ti teroristi i ubojice zadali sramote ugledu Hrvata.

VL
BS
@bserver
02:20 04.12.2018.

Tuđman kao da je pao s Marsa. Pa čak i djeca u vrtiću znaju da državom upravljaju antifašisti i partizani. Uz podršku lgbt i sve su jači i glasniji

VL
M3
Miške 3
05:26 04.12.2018.

Javio se Krasnodar, rođen u Beogradu u komunističkoj nomenklaturi. Živio i na koncu prisvojio tuđu vilu i okrenuo kaput kao Tomac: sad smo malo usraše.

VL
KI
Kumek iz (HR.Zagorja)
10:51 31.12.2018.

Miroslav Tudjman nam je sve reke i tu se nemoze oduzeti niti pridsti Miroslave puno hvala na tvom trudu da prosvjetis istinu o Busicu i Juliani i da dokazes da je potrebna isprika Juliani Busic javno i da se vididi i dokaze da je uskraceno pravo govora u Hrvatskoj po ministarstvu koje nas vara i krivo vodi u zabludu.

VL
NA
NasaSenkica
21:45 03.12.2018.

Ministrica Divjak mora odmah ispraviti grijesku jer Zvonko i Julien Busic su bili domoljubi kakve bi svaka drzava pozeljela imati....gosp. Tuđman sve dobro govori.

VL
AV
avim
11:21 04.12.2018.

Gosp.Miroslave vi ste zaboravili a i vas otac da su Busici teroristi koji su oteli zrakoplov a i ljude u njemu.Busicima ste podjelili mirovine ne tako male koje nisu zaradili a ovaj Narod i radnici ove Drzave im daje svoje novce .

VL
TT
TTjac
10:21 04.12.2018.

Živio terorizam! Djecu treba naučiti kako izraditi bombu i raznjeti se kako bi skrenuli pozornost na sebe. Za to nam treba novi predmet u školi i to od 1. razreda.

VL
CI
cinbenik
08:54 04.12.2018.

Nedaj bog ,da se ovo poHercegvacenje Hrvatske dice,branilo za vrime puno legalnije i narodnije Kukuriku vlade,bila bi Balvan revolucija u organizaciji HDze stozera za unistenje svega Hrvatskog:satori Plinske boce sa krizevima,dvije klolone,prozivke na svetim misama...bi bilo O...Ponekad covik pomisli ,da ovaj nenarodni i nebirani politicki trgovac i unistavaca svega Hrvatskog,anemicni branitelj iz Brisela i triba da,prevaspita lazne domoljube,jer on smije.Plenkovic je takodje doasa na satorima i ....uz podrzku sa Oltara,radi sve ono ua sta su dizani satori i plinske boce sa krizevima,a lazni domoljubi sute...Dobro ovo se pobunija tatin sin Tudjmanizma.

VL
CI
cinbenik
22:00 03.12.2018.

Vidi ti kako otvoreno emigrantsko HDze jednoumlje i nejednakopravnost ,zagovara HDze diktaturu i prisilno tjeranje dice da uce kontra cilog svita....Politka koju je Busic zagovara,je vodila Hrvatsku 90ih,prekomjerno smo stradali oko 5000 Hrvata,za neuspile NDha nostalgicne emigrantsko poHercegvacene experimenet,a onda se samoubilo oko 4000 Hrvatskih branitelja zbog HDze jednoumne nejednakopravnosti...Hrvati su rastirani iz svih Hrvatskih zemalja,a sada i iz Hrvatske...To triba da nas uci supruga Busica,omadjina ai zalutala...Boze sacuvaj nas ovih budalastina.

VL
GO
goran2hr
10:31 04.12.2018.

Plenković - Obuljen - Divjak i tsl. - Sve to svojim glasom u Saboru, na vlasti drži Miroslav, a sada se kao nešto čudi.

VL
DU
Deleted user
01:28 04.12.2018.

Može osuđena teroristkinja laprdati gdje joj je volja, ali dati joj da to radi u školi, i truje mržnjom mlade naraštaje, to je apsolutno nedopustivo. Ministarstvu svaka čast što je spriječilo tu sramotu..

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.