Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RASKOL u Syrizi
Povratak na članak

Tsiprasove reforme opet spašava oporba

Grčki parlament prošloga je tjedna usvojio plan o ekonomskim reformama i proračunskim uštedama, a sada se glasalo o reformi pravnog sustava i usvajanju direktive EU vezane za banke i zaštitu štediša

Komentari 6

Avatar Sunčica
Sunčica
23:18 22.07.2015.

unatoč tome što je Syriza sada podijeljena, nakon smjene ministara i blagoslova pravoslavnih popova, ta stranka je ojačala i skočila na prvo mjesto po svim anketama..dokaz da narod ipak većinom podržava Tsiprasa, a ne Varoufakisove buntovnike

VL
NE
neboiznadzagreba
23:32 22.07.2015.

Raskol zdrave pameti, kakva je to vlada kojoj oporba konstantno osigurava glasove; da su Grci htjeli sadašnju oporbu na vlasti, ona bi imala većinu i bila vlada.

VL
MH
mrtav-hladan
06:55 23.07.2015.

Grcka je jedina zemlja na svijetu u kojoj se mirovina od oca kad umre može prenjeti na sina ili nekog od rodbine ..!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
06:28 23.07.2015.

Kud su nestali zagovaratelji Bricsa, ruske pomoci, raspada euro zone, cak i raspada EU. Raspala se jedino Syriza.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.