Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STANJE NAKON IZBORA
Povratak na članak

Trumpu nije važna smrt demokracije u Srbiji, već Kosovo

Lideri Srbije i Kosova, Vučić i Thaçi, sastaju se u subotu u SAD-u te se očekuje pomak u postizanju sporazuma

Komentari 5

Avatar mason
mason
05:10 24.06.2020.

Nek zavrse te formalnosti oko kosova pa da se radi na Vojvodini, bilo bi vrijeme.

VL
Avatar Beograđaninn
Beograđaninn
09:52 24.06.2020.

U srbiji inače na svim izborimaz zadnih 25 godina izađe na oko 50-55%. Samo jednom je izašlo nešto više od 60 % A priča ovih analiticara bas i ne pije vodu jer su iz redova opozicije. A vučićeva opozicija jeje bila na vlasti pre vučića i narod su unakazili a oni se obogatili i narod ih neće. Kada su izašli na izbore pre 4 godine napravili su koaliciju od 10 stranaka i jedva su sakupili 10% glasova. A na predsednickim izborima kada je ucestovala opozicija vučić je dobio u prvom krugu vise od 50%. A zakon o izborima je još iz vremena kada je opizicija bila na vlasti i oni su ga pravili prema sebi a sada im ne valja kao

VL
EL
elkabong71
09:12 24.06.2020.

Po ljudi, a tko je glasačima zbranio bio izaći na izbore? Nije legitiman, jer ih nije glasalo više od 50 posto? Pa tko ga fućka. Što ta opozicija nije toliko ujedinjena ako su tako dobri? Ti nazovi analitičari svugdje dajuju "svoja" mišljenja na istu foru....

VL
PE
penelopea7
00:00 24.06.2020.

Te izbore treba ponistiti, to je jako opasno ne samo za Srbiju nego i za citavu regiju, Europu i svijet. Osvojio on Parlamenat i islamska radikalna desnica, a ljevica mu pala na svega 10% u zemlji. Ljjevica simbolizira suverenu i urednu pravnu drazvu, srednju klasu u zemlji, nacionalne radne ugovore, radnika i radnicka prava gradjana, socijalne amortizere za obitelj i trudnice i onu sensibilnu fetu drustva. A ne gurnuti zemlju u klaonicu od EU- ropske unije, pod njemacku cizmu, protiv volje naroda, i predati okupatoru nacionalno bogatstvo u zemlji, a da ti narod robuje kao jeftina radna snaga za njih? Tesko ce on taj film gledati, ovaj ne poznaje vlastiti narod, mjesec dana u vrh glave i narod ce njemu razvaliti zemlju, inako su paradirali i do sada, nezadovoljni gradjani sa zamracenim medijima u zemlji, a kamoli sada kada je okupirao citav Parlamenat sa islamistima u zemlji. Ovaj je budaletina porcko Angele Merkel, isto kao i ovaj nas Anemicni budaletina, sve je to jedna te ista izdajnicka politika sto ce njih skupo i preskupo kostati kada im narod dodje glave.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.