Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 141
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SAM KUMOVAO RAZDORU
Povratak na članak

Trumpova nova Amerika

Iako je u noći izborne pobjede najavio jedinstvo svih Amerikanaca, ono je ozbiljno narušeno u proteklim danima. Rastu sukobi, podjele, a simpatizeri demokrata nikako se ne mogu pomiriti s njegovom pobjedom, dok Trumpove pristaše i dalje slave.

Komentari 6

Avatar abakus
abakus
23:50 14.11.2016.

Vještina da nešto što je apsolutno njihova krivica pripišu suprotnoj strani i sami sebe još uvjere da su potpuno nedužni i da je isključivo kriv onaj drugi jedna je od najvećih vještina (kvazi)ljevičara i (kvazi) liberala. U svakoj demokratskoj državi nakon izbora strasti se smiruju - oni koji su pobjedili su zadovoljni, oni koji nisu pobijedili nisu zadovoljni, ali normalno prihvaćaju rezultat izbora i nastavljaju dalje. Samo (kvazi)ljevičari i (kvazi) liberali ne ponašaju se tako, samo oni nisu u stanju prihvatiti poraz, samo oni u silnoj nevjerici pokušavaju na sve načine (pa i protuzakonite, ako je potrebno) preokrenuti rezultat i nakon već završenih izbora, samo za njih kampanja ne završava izborima nego nastavljaju sipati otrov na suprotnu stranu - inače svoje sugrađane - samo oni rade nerede i stvaraju probleme... i unatoč tome imaju obraza tvrditi da je za sve to kriva DRUGA strana! Nevjerojatno, ali to su ti ljudi... Licemjeri i nule... a istovremeno uvjereni da su krema svijeta. Bilo bi za dobro se nasmijati da nije tako tužno.

VL
Avatar superhik74
superhik74
18:46 15.11.2016.

Ne znam o kojoj to Americi nas pajdas prica, ali u ovoj dansnjoj 2016 godine predsjednik je Barak Obama, dok bi Donald Trump tek trebao postati predsjednik 20 sijecnja 2017 godine. Znaci onaj koji je predsjednik zadnjih 8 godina nema nikakve veze s stanjem drzave i nacije kojoj je predsjednik, dok onaj koji jos nije niti preuzeo funkciju je odgovoran ? Divne li neoliberalne "logike". Je li mozda onda Obama odgovoran za financijsko stanje Trump korporacije ?

VL
NE
Nemanadimak
15:54 15.11.2016.

Kakvi su to kvazi liberali i ljevicari kada ni poraz ne mogu prihvatiti? Nepodnose tudje ideje a ya sebe kazu da su liberali, demokrate i socijalisti! Na nasem jeziku se onaj koji ne popusta drugacije zove :)

VL
IB
ibiza
16:28 15.11.2016.

morate prihvatit ili placite

VL
Avatar mason
mason
22:54 14.11.2016.

Americki javni dug je 19.2 trilijuna a BDP je 18.5 trilijuna.Kako je to -275%.Ili ja nisam dobro razumio ovog novinara.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.