Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
STEROIDI, ANTITIJELA, REMDESIVIR...
Povratak na članak

Trumpov koronakoktel sa steroidima dokaz je najozbiljnije bolesti

Radi li se doista o turbooporavku i koja je tajna mješavine eksperimentalnih lijekova koje je dobio američki predsjednik

Komentari 4

Avatar Briselska junačina
Briselska junačina
15:45 07.10.2020.

Da skratimo: covjek je dva dana imao temperaturu i tesko je disao. Nevjerojatno grozni simptomi nezabiljezeni jos od kockaste kuge u Timbuktuu 1432.

VL
MX
Mister X
15:51 07.10.2020.

Radi li se doista o turbooporavku i koja je tajna mješavine eksperimentalnih lijekova koje je dobio američki predsjednik , Ako umre zant ćemo da je bolje to ; nego ruski Kaza-novićok ... Kojim jedni Putin nikako da uspije a zapadd je več odvno našao protulijek za baj vojno bojni otraov ...

VL
XA
xaron
19:15 07.10.2020.

Trump je dobio lijek remdesivir koji je razvijen za hepatitis, isproban za diabetis, ebolu... i u svim pokušajima je propao. Razvoj je bio jako skup ( proizvodio se na specijalnoj - staklo čelik - liniji u Edmontonu ) te je firma očajnički pokušavala nači bolest za svoj lijek. U to se pojavila Korona ( ko poručena ), te su pristupili testiranju, koje je bilo dosta amatersko ( bez kontrolne grupe ). Njihovi testovi su pokazali da se oporavak sa ovim lijekom ubrzava za 2-4 dana ? Svi drugi testovi VAN US nisu pokazali NIKAKAV učinak remesdivera na oporavak pacijenata. Teško da je ovaj lijek pomogao Trumpu u oppravku od korone ili od bilo čega drugog .

VL
AA
aabbcc
23:52 07.10.2020.

Zanimljivo, heee pacijent im pobjegao i sada treba bjezaniju pretvoriti u uspjeh od doktora.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.