Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 89
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAKON SAMO 10 DANA
Povratak na članak

Novi šok iz Bijele kuće: Trumpov novi direktor komunikacija dao ostavku!

Scaramuccijeva ostavka došla je nakon što je prošlog tjedna izvrijeđao kolege u Trumpovoj administraciji

Komentari 15

SA
sinisa_a
23:34 31.07.2017.

Zasto nazivati šok? Uobičajeni slijed dogadanja.

VL
DU
Deleted user
23:54 31.07.2017.

Kratko receno:dobio "nogu"!

VL
PL
@ploto@
08:42 01.08.2017.

Btw.,Scaramucci je tipični pripadnik Wall Streeta.U nastupu beskrajno bahat i bezobrazan čemu sigurno doprinosi i kutura kokaina,koju redovito njeguju pripanici bankarske sekte.

VL
PL
@ploto@
08:35 01.08.2017.

Sad imate idealnu priliku da vidite kakav su jad SAD i kakva je tamo mračna diktatura na djelu.Da je izabrana crooked Hitlery,koju je podržavalo 98% medija koje kontroliraju cionisti,sve bi bilo kao po špagi.Red otvaranja kriznih žarišta po svijetu bi se nastavio.Međutim narod je izabrao Trumpa.kojeg cionisti nisu željeli jer ga ne mogu 100% kontrolirati kao što bi Hitlery koja je ionako marioneta iz njihovih redova.Na djelu je neviđena opstrukcija legalno izabranog predsjednika,kojeg paracentri moći sprečavaju da obavlja svoje ustavne dužnosti.Pri tome je najveći jad što ga opstruiraju iz redova republikanske stranke što samo govori da masa tih korumpiranih senatora i kongresmena je na plaći paracentara moći iza kojih stoji korporativni sektor.Korupcij koju je u svijetu nemoguće nadmašiti jer je legalizirana.Dakle građani mogu glasati za bilo koga,ali vlast će provoditi izabrana cionistička klika.Toliko o laprdanju o demokraciji i ostalim globalnim prijevarama koje dolaze iz najmračnije diktature koja se naziva SAD.Nije čudo da su smaknuli John F. Kennedija i njegovog brata Bobija jer su bili prijetnja toj mračnoj diktaturi.

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
22:16 31.07.2017.

Haha, trudna žena ga ostavila zbog Trumpa, a ovaj ga nogirao nakon 11 dana.

VL
Avatar Anemični guzonja
Anemični guzonja
22:08 31.07.2017.

Gazda seljak, dovodi sebi slične: seljačine. Dakle, odlazi jedna seljačina. Seljak ostaje do daljnjega

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.