Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stanje u SAD-u
Povratak na članak

Trump za mir: Velike nacije ne vode beskonačne ratove

Pozivam Kongres da zaustavimo ilegalne imigracije i lišimo se bezobzirnih kojota, kartela, dilera droge i trgovaca ljudima, rekao je Trump

Komentari 6

Avatar neurazumljiv
neurazumljiv
01:56 07.02.2019.

"Neki komentatori usporedili su Trumpov jučerašnji govor s njegovom neuredno vezanom i nakrivljenom kravatom naglasivši da to simbolično odražava pravac u kojem idu Sjedinjene Države" Cak i msm objavlju da preko 76 posto amerikanaca podrzava Trumpov govor, a Marina koko Marina, proslo je dvije godine od izbora i moram primjetiti da jako sporo uci.

VL
DU
Deleted user
06:21 07.02.2019.

Najboljudi govor predsjednik koji se pamti. Bio je briljantan i 76 % stanovništva je doživjelo govor kao pozitivan. Hrvatski novinari trebali bi slušati komentare svih američkih medija a ne samo Trump - hating fake news poput CNN ili MSNBC. Zašto niste spomenuli kako su gtadjani zaraženi sto demokrati nisu aplaudirali na prijedlog da ne treba dozvoliti pobačaj u 9 - om mjesecu trudnoće ili zaustaviti trgovinu bijelog roblja?

VL
TE
TEUTA
08:45 07.02.2019.

Tramp nastavlja borbu protiv liberalizma i globalizacije.

VL
Avatar ajeto
ajeto
12:40 07.02.2019.

Trumpa u Hrvatsku a Plenkovića u USA.Da Hrvati krenu napred a Ameri polude.

VL
Avatar Kikaš
Kikaš
08:26 07.02.2019.

Prva riječ u članku je neistina, a posljednja tvrdnja otvorena laž. Sve između jednosmjerna ideološka kompilacija. Sasvim je očigledno kako autorica vikend novinar koji dok prepisuje ništa ne provjerava, nego samo provuče kroz google translate.

VL
Avatar nekakav
nekakav
13:51 07.02.2019.

iste floskule govorio i obama, pa su mu svi pljeskali. ovog sabotiraju. nije li jadno da se i dalje bave navodnim ruskim miješanjem u izbore? pa dal su rusi glasovali? nisu. dal su imali pristup kutijama? nisu. utjecali na izbore? kako, objavama na fejsu? u medijima? dal je putin ili bilo tko iz rusije ikad otvoreno za nekog navijao? nije. putin je izjavio da mu je svejedno, da amerikanci biraju. ostali ni tolko nisu beknuli. za razliku od amera koji se u svake izbore na planetu umiješaju direktno navijajući i podupirajući nekog od kandidata. dal je plenki išao u njemačku po podršku? jest. i...? jesmo to kaznili?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.