Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 28
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Posebna grana američke vojske
Povratak na članak

Trump stvara Svemirske snage, Putin taj potez naziva kazalištem

Zakon kojim će Trump ispuniti svoj veliki cilj prošao je Predstavnički dom Kongresa, a za njega su glasale obje stranke. Američki predsjednik već dulje vrijeme najavljuje “selidbu” vojske u svemir

Komentari 10

AN
antepravda
14:23 13.12.2019.

Amerinkanci su tehnološki ispred svih najmanje pedeset godina.

VL
ZI
zimerman
09:54 14.12.2019.

Samo naprijed ameri uvijek ste bili ispred svih u svim oblastima i svaka vam čast .Koristim vaš kompjuter kojeg ste vi izmislili ,.Koristim vaš internet kojeg ste vi izmislili ,koristim vaš GPS kojeg ste vi izmislili ,koristim vaš mobilni telefonefon koji je naj bolji na svijetu. Koristim vaše brendove da izgledam i i osjećam se cool .Slušam vašu muziku zato što je dobra , gledam vaše filmove i td ,itd . Postujem drugu stranu ali me ništa ne veže sa njima .

VL
VO
vorda400
11:50 13.12.2019.

I Reagan je isto imao takve "projekte" uglavnom su služili za prikrivanje akcija i financiranje CIA misija po svijetu

VL
SO
Sotona
09:47 13.12.2019.

Ja dok mi koliko čemo mi izdvojiti za tu vrstu odbrane ? Ako se Ameri opamete tražiti če da i mi ostali i jako zaostali financiramo i tu obranu Kad nas nauće da je to daleko korisnije i efikasnije negoo super vidljivi i matori F 16 . Jer znamo da su Srbi prije 30 godina skidali nevidljive ratne zrakoplove..i to.sa raketam tada matorima 40 godina....

VL
IB
istinaa_bolii
12:34 13.12.2019.

Motore za rakete za americke svemirske snage proizvodi Rusija. Upravo se testiraju cetiri takva motora prije skorasnje isporuke. Nikakvo cudo sto se Putin sprda iz njih.

VL
MP
miroslav.petkovic.7564
11:02 13.12.2019.

Gledam tu u Moskvi rusi im se smiju. Kazu trideset godina kasne iza nas. Ako hoce daim pomognemo u razvijanju novih tehnologija.Stose tice novog tojest supersonicnog oruzja. Isad se leti na Rus motorin u svemir sto su napravili ruje prije sezdeset god. A i vojni novi brod im potonu neki dan strava. a oni bi kazaliste u svemiru.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.