Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Opasan pokušaj'
Povratak na članak

Trump stavio veto na rezoluciju Kongresa o okončanju vojnog angažmana u Jemenu

"Dajemo potporu iz više razloga. Prije svega, naša je zadaća zaštititi sigurnost više od 80.000 Amerikanaca koji žive u nekim zemljama koalicije a koji su bili žrtve napada Hutija iz Jemena", pojašnjava predsjednik u priopćenju koje je prenijela Bijela kuća

Komentari 2

DU
Deleted user
06:17 18.04.2019.

u prijevodu njegove izjave : gdje se nalazi jedan američki državljan tu je Amerika i mi si uzimamo pravo da u cilju zaštite dotičnog vojno posredujemo , bombardiramo , raketama uništimo , bez uvažavanja suverenosti države u kojoj dotični djelujeje , jer to nam dopušta pravo jačega , i premisa o zaštiti naših gradjana gdje god se oni nalazili . Kolateralne žrtve u životima i imovini su zanemarljive . Zar je moguče da je cijeli svijet talac jedne države 🤔🤔

VL
KO
komar64
09:40 17.04.2019.

Haha...koga ti štitiš, jako ti je stalo do građana Jemena...uvjeren sam da ne zna gdje je to na karti . Trampino...zaradu štitiš.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.