Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 171
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
istraga oko zemljšta
Povratak na članak

Trump se umiješao u agrarnu reformu JAR-a

Trumpova objava na Twitteru pojavila se nakon što je predsjednik pogledao prilog na televiziji Fox News u kojoj je voditelj Tucker Carlson prozvao većinski crnačku vladu Južnoafričke Republike (JAR) "rasističkom".

Komentari 6

ST
Startrack
15:53 23.08.2018.

Pa kako vas samo nije stid ovako pisat. "Agrarna reforma". Rasisticko oduzimanje zemlje od bjelaca na osnovi boje koze. I sve je to vec godinama praceno nasiljem koje ima elemente genocida. Pa progoglajte "white farmers". Gdje je bjela rasa dosladosla dase cisti rasizam protiv nase rase opisuje kao "agrarna reforma". Bili ovo bila "agrarna reforma" za Hinu dase zemlja oduzima od crnaca. Ali ima Boga zavrsice isto Zimbabve.

VL
I1
ing-12345
16:31 23.08.2018.

Sve što je Fox News objavio je točno. Bio sam nedavno u JAR-u i na svoje oči i uši se uvjerio da crnci provode rasističku politiku prema bijelcima.

VL
ST
Startrack
16:09 23.08.2018.

Vecernji po kojoj osnovi pisete na ovaj nacin. Nismo vise u Jugoslaviji danam je ljudozder Idi Amin prijatelj.

VL
ST
Startrack
15:57 23.08.2018.

"Onog što je nazvao "rasprostranjenim ubijanjem" bijelih farmera. " Tako vecernji naziva to "onog stoje nazvao" tj navodno. Pozivam sve citatelj vecernjeg da progoglaju "south africa white farmers killing". Eto nasta je bjelar rasa dosla da novine genicid nad bjelcimama nazivaju navodni genocid.

VL
ST
Startrack
15:53 23.08.2018.

Inace Fox News je jedino svjetlo u tami Zapadnog svjeta.

VL
Avatar Balcanicus
Balcanicus
02:52 24.08.2018.

Apartheid je nastao 1948. Bijelci su se naselili u Južnoj Africi prije Bantu crnaca. Prije bijelaca su tamo živjela neka druga crnačka plemena, ali ne i Bantu crnci. Bantu crci su došli trbuhom za kruhom radi gospodarstvene ekspanzije Južne Afrike. Cape Town je prije šest mjeseci skoro ostao bez vode, toliko o Bantu političarima u Južnoj Africi.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.