Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 26
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zatišje pred buru
Povratak na članak

Trump: SAD će se povući iz nuklearnog sporazuma s Iranom

Američka vojna vrhuška i neki Trumpovi bliski suradnici povlačenje iz sporazuma smatraju izrazito štetnim potezom

Komentari 4

DU
Deleted user
22:37 06.10.2017.

Amerika koja otvoreno financira terorizam u Siriji i surađuje sa ljudima koji su uništili blizance, sada istupa iz nuklearnog sporazuma sa Iranom pod izlikom da Iran ne poštuje taj dogovor. Jasno je zašto Amerika istupa iz tog sporazuma, jer su Iranci uništili američki san o porazu Sirije. Da je Sirija poražena a da se Iran nije miješao u rat u Siriji amer bi i opet istupao iz sporazuma jer kada bi Sirija bila poražena onda bi amer krenuo u rat sa Iranom. Znači Iran mora razviti Atomsku bombu jer će završiti kao Libija Irak Sirija sa milijunima mrtvih ljudi a sve pod parolom zapada da se bore protiv terorizma.

VL
Avatar ivek
ivek
11:26 07.10.2017.

Trump: Iranski režim izvozi haos i terorizam, vrijeme je da to zaustavimo,,, triba trum unistit iran i asbula iz libanona oni prijete israelu

VL
DR
Draš
10:14 07.10.2017.

Ovo znači samo jedno - sukob na globalnoj razini koji izgleda nečemo dugo čekati ,drugog objašnjenja za to nema.

VL
SG
salkanovicreis56@gmail.com
22:59 06.10.2017.

Trump je kreten.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.