Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NETOČNO IZVJEŠTAVANJE'

Predomislio se: Trump će ipak održati sastanak s urednicima New York Timesa

Donald Trump
Foto: Reuters/PIXSELL
1/3
22.11.2016.
u 17:44

Trump je izvještavanje televizijskih kuća CNN-a i NBC-a o predizbornoj kampanji izdvojio kao nepošteno

Iako je izabrani američki predsjednik Donald Trump ranije na Twitteru objavio kako je otkazao sastanak s urednicima New York Timesa, taj sastanak ipak će se održati.

Glasnogovornik Hope Hicks kazao je novinarima kako će Trump uskoro krenuti na sastanak.

Ranije je objavljeno kako je Donald Trump iznenada otkazao sastanak dogovoren za utorak s urednicima dnevnika The New York Times koji je tijekom kampanje često kritizirao, a u poruci na Twitteru požalio se na "netočno izvještavanje" i "ružan ton".

To se dogodilo dan nakon što se Trump u New Yorku sastao s televizijskim urednicima i novinarima.

Trump je izvještavanje televizijskih kuća CNN-a i NBC-a o predizbornoj kampanji izdvojio kao nepošteno izvještavanje, navodi The Washington Post citirajući četiri sudionika sastanka.

– Danas sam otkazao sastanak s urednicima New York Timesa jer su termini i uvjeti sastanka bili promijenjeni u zadnji trenutak. Nije lijepo – napisao je u poruci na Twitteru.

– Možda će biti dogovoren novi sastanak s New York Timesom. U međuvremenu oni i dalje netočno izvještavaju o meni, u ružnome tonu! – napisao je Trump u drugoj poruci.

>> Trump otkrio što će napraviti prvog dana predsjedničkog mandata

Komentara 3

GO
gooniegoogoo
16:27 22.11.2016.

tamo od 1960.g. i Nixona, "neutralni, objektivni i nepristarni mediji" sve republikanske (čitaj;desne) kandidate nazivaju rasistima. Trump tim istim medijima nije bio ni rasist, ni ženomrzac, ni ksenofob punih 40 godina javnog djelovanja, sve to je postao tek stjecanjem statusa predsjeničkog kandidata republikanske stranke. Da je pametan bi im bubnuo sveopću nekomunikaciju, ionako je namjerna kriva interpretacija i sotonizacija zajamčena. Ah ljepote neutralnosti, objektivnosti i nepristarnosti,

OG
Oger
17:58 22.11.2016.

A sta se ovaj buni! Bio je prost, bezobrazan, vrijedjao sve i svakoga i onda se tuzi da su ruzno o njemu izvjestavali!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije