Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 142
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NAPAD NA TWITTERU

Trump optužio WHO: 'Stvarno su uprskali. Zašto su dali tako pogrešan savjet?'

Donald Trump
Foto: KEVIN LAMARQUE/REUTERS/PIXSELL
07.04.2020.
u 20:31

Srećom, nisam poslušao početne savjete, poručio je američki predsjednik putem Twittera.

Američki predsjednik Donald Trump u utorak je oštro napao Svjetsku zdravstvenu organizaciju (WHO) i optužio je da je prebliska Kini i da loše vodi pandemiju koronavirusa.

"WHO je stvarno uprskao", napisao je na Twitteru predsjednik dok je zemlji više pd 11.000 osoba umrlo od COVID-19. 

"Čudno, velikim dijelom ih financiraju Sjedinjene Države, a oni su usredotočeni na Kinu. Pomno ćemo razmotriti tu situaciju. Srećom, nisam poslušao početne savjete da ostavimo otvorene granice s Kinom. Zašto su dali tako pogrešan savjet?", dodao je.

Sjedinjene Države imaju najveći broj zabilježenih slučajeva zaraze COVID-19. Broj umrlih od bolesti u zemlji se povećava posljednjh dana na više od 1000 dnevno i približava se jezivim rekordima Italije i Španjolske.

Utorak je bio dosad najsmrtonosniji dan od izbijanja epidemije u saveznoj državi New Yorku. Guverner Andrew Cuomo izvijestio je o 731 novom smrtnom slučaju, čime je broj umrlih porastao na 5489.

New York ima 138,836 potvrđenih slučajeva zaraze, što ga čini daleko najpogođenijom državom u SAD-u.

 

VIDEO Ministar Davor Božinović o popuštanju mjera

Ključne riječi

Komentara 22

Avatar graf_spee
graf_spee
21:47 07.04.2020.

Trump samo govori ono što većina normalnih ljudi misli.

NE
Neutralac
05:48 08.04.2020.

Nase novine su sve redom protiv Trumpa a nije mi jasno zasto. Cak i one koje nisu sorosevske i globalisticke. A cinjenica je da u ovom 62% Amera podrzava Trumpa. Ali nasi novinari su pali na sorosevu promidzbu i neomidzbu i ne daju si nista dokazati. A vecina komentora to skuzi ali novinari i dalji lupaju gluposti...

SO
Sotona
23:46 07.04.2020.

Trump optužio WHO: 'Stvarno su uprskali. Zašto su dali tako pogrešan savjet?' Ispravno pitanje iako "pametnim" manipulatorima uspijeva da zavedu masu i na to da vjeruju da je Tramp krivac i za Koronu . Bolesnika ima previše i bez Koronee to je realitet smo ti ne crkavaju nego se razmnožavaju !!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije