Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 156
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpisao uredbu
Povratak na članak

Trump odustao od razdvajanja migranata: 'Obitelji ostaju zajedno'

"Radi se o tome da obitelji ostaju zajedno, a istodobno će se osigurati da imamo vrlo moćnu, vrlo snažnu granicu", rekao je Trump novinarima dok je potpisivao uredbu

Komentari 10

Avatar mofo
mofo
11:08 21.06.2018.

Nešto što njegovi prethodnici nisu napravili, a on ispao kriv.. inace, jako loš potez, jer po njihovom zakonu djecu smiju zadržavati samo 20 dana, znači kad "roditelji" sa djecom ilegalno pređu granicu, biti će zaustavljeni i zajedno pritvoreni, a onda šta, nakon 20 dana ih se zajedno pušta? Uspjeli su ga natjerati na ono šta demokrati cijelo vrijeme i žele, tzv catch and release.. inace, tamo je velika kampanja identificiranja ice agenata i njihove djece od strane leftarda, pa bi ih valjda uhodili, otimali, što već.. zašto o tome ne pričate dežurni djecobrižnici? Ta djeca nisu dovoljno dobra za vas? Ili možda prijetnje "velikog" hollywoodskog glumca prena Baronu Trumpu, to nema veze?

VL
DI
Diosiario
13:00 21.06.2018.

E moj Trumpe, počeo si se ponašati kao Kolinda, ne možeš izdržati ni najmanji pritisak. Ao netko djecu koristi kao ausvajs, to treba spriječiti, a ti umjesto da im kažeš da se obraćaju na krivu adresu popuštaš. Mi smo ovdjee imali 2015. čitave terorističke module koji su se prebacivali preko granice, i uvijek bi rabile djecu kao taranu. Mislim, pogledaj što Hamas čini s djecom u Izraelu, rabe ih kao živi štit. I onda kad poginu svi viču da je kriv Izrael. Toj mješavine taktike ekstremnih liberala sa zapada i ekstremnih islamista s istoka koju su počeli na južnoj američkoj granici primjenjivati i mesaklerosi, trebalo se oduprijeti bez oklijevanja..

VL
Avatar Marenggo
Marenggo
15:43 21.06.2018.

Treba raditi sve po zakonu... Ivanku Trump i njenu mamu deportirati za Češku,zeta za Izrael, Melaniju i sina za Sloveniju a njega samog za djedovinu Njemačku kod mame Merkel. Koji licemjer je ovaj narandžasti... Amerika više pripada meksikancima nego došljacimaa poput njega jer dobar dio te USA je otet od njih a oni su nitko drugo nego došljaci koji izigravaju bogove..

VL
NE
nevjerujženikojalaže
11:06 21.06.2018.

obiteljski zatvor ?

VL
DU
Deleted user
07:16 21.06.2018.

plavusan trump se boji slovenke melanije kao vrag tamjana. . ...melanija je prva i prva igracica a ima i utakmica u nogama ....

VL
80
8.000 eura, 8.000 eura!
19:33 21.06.2018.

Hahahaha, Štrump se ukakao💩

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.