Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
izvršna uredba
Povratak na članak

Trump ne prestaje s obračunima. Za kraj mandata napravio (ne)očekivani potez!

Potpisao je izvršnu uredbu kojom se zabranjuju američka ulaganja u kineske tvrtke za koje administracija kaže da su u vlasništvu ili pod kontrolom kineske vojske.

Komentari 69

Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
07:28 13.11.2020.

Velika i važna odluka! O ovome potezu je bilo riječi u Bolkovićevom 1na1 sa g. Ratkom Kneževićem... Kina je totalitarna i slobodnom svijetu neprijateljska zemlja.

VL
DU
Deleted user
07:57 13.11.2020.

Nije li lažna vijest da je Biden pobijedio? Tko je proglasio pobjedu? Zašto Telegrafi i Gong-aši ne reagiraju? Navodno su plaćeni za suzbijanje govora mržnje i lažne vijesti, soroš im je mecena, a kada je on pokrovitelj, to je neupitnost, dogma, ili sam ja nešto krivo sve shvatila! Bojim se da se nas koji ne vjerujemo javnim glasilima,sve više gura u torove sa bodljikavom žicom.

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
07:21 13.11.2020.

baš čitam u nekim slobodnim medijima koje su se nepravilnsoti dešavale na izborima u USA ..........Vl može jedan članak na tu temu

VL
MI
Miaka
07:18 13.11.2020.

Trump je i dalje aktualni predsjednik a obzirom na tužbe za izbornu prevaru moguče i budući presjednik

VL
EH
enigmus-hr
08:28 13.11.2020.

Napokon da se netko usudi reći stop kinezima, iz nikakvih nacionalističkih pobuda ili slično, nego to njihovo dampanje cijena proizvodnje košta cijeli zapadni svijet radnih mjesta jer mi ne možemo konkurirati Kinezima.

VL
Avatar Vakserčina
Vakserčina
08:17 13.11.2020.

Dnevna doza blaćenja aktualnog predsjednika SAD. A čovjek samo radi svoj posao. Kamo sreće da mi imamo predsjednika koji nešto radi za državu. Ili predsjednika vlade ....

VL
SI
sisavac
07:43 13.11.2020.

sve ovo što amerika radi, a to nije samo i isključivo trump, sjetimo se kongresa što je donosio i kakve stvari napravio, obit će se baš amerima o glavu. služeći se istim principima, kinez danas bez ikakvih problema može na bilo kojoj većoj nabavi i ulaganju isključiti američke tvrtke, jer surađuju sa američkom vladom, daju joj podatke, uvid u tehnologiju, što znači da su pod nadzorom američke države. tj. režimom, da budemo u toku s vremenom. i bilo koja druga zemlja može na velikim projektima isključiti konkurenciju (a o tome se radi) vadeći ovakve argumente. sad zamislite situaciju kad se eu bude malo otrgnula iz usa stiska. dal će ijedna eu zemlja kupovati američku tehniku? dolaze jako turbulentna vremena, trump je samo ubrzao neminovne promjene u međunarodnim odnosima, i dobro da je to napravio, sadašnje stanje je bezvezno, za nekog pravila vrijede za druge ne. netko bez posljedica može okupirati tuđe teritorije 70 godina, netko proglasiti neovisnost, dok drugi sa istim argumentima ne može, ne smije. dvostruki standardi jednom dolaze na naplatu, al onda slijedi bankrot!

VL
𝐇𝐂
𝐇𝐑.𝐂𝐑𝐎
09:04 13.11.2020.

Marksistički demokrati su izveli izbornu prevaru, pomoću korumpiranog računalnog sustava "Dominion", koji je 2,7 milijuna glasova oduzeo Trumpu i prebacio Bidenu

VL
DE
DESNO
09:07 13.11.2020.

Biden je produžena ruka kineske kom. partije

VL
SA
SamoIstina
09:23 13.11.2020.

Uskoro on bude potpisao i ukaz o zatvorima za sotonjare! Kud ćemo stići, ako prevarom, lažima i krađom ustoličimo vođe, asuspendiramo demokraciju!?

VL
RA
RADIKALAN
09:17 13.11.2020.

Podrška predsjedniku Trumpu u daljnjoj borbi protiv korumpiranih demokrata iz duboke države

VL
CR
crna.rupa
07:36 13.11.2020.

"Kina sve više iskorištava..."? Kina je učila od najboljih, amera.

VL
DU
Deleted user
10:41 13.11.2020.

Samo S.oroševi plaćenici podupiru korumpiranog Bidena

VL
BL
Blomberg
18:03 13.11.2020.

Ponasa se kao razmazeno deriste kako ga je tata i odgojio , ici samo preko lesina i ne priznavati nikoga drugog. Jadno je to kad sam ne vidis kada je dosta i kada si izgubio.

VL
AA
aabbcc
15:52 13.11.2020.

Neka mu je Bog na pomoci ne bud pravio zid s Meksikom pa da mafija mora ko svi normalni ljudi na granicne prelaze prelaziti .. i mnogo toga ima ovaj sto nije normalno ...

VL
BE
Beskucnik
18:35 13.11.2020.

Nesta mi se cini , da ce se i u Hravtskoj povecati kineska ulaganja te utjecaj islamskih zemalja , koji su zapravo i glavni financijeri americkih sot...ista , sad ce slobodni svijet ubrzano uci u novu fazu propadanja , jer nema konkurentnosti u usporedbi sa nedemokratskim rezimima , koji ne postuju prava radnika , zastitu prirode, kradu patente i ideje i usredotoceni su na profit , moc , a dovoljno jaki da ih ne mogu korumpirati demokratski svijet , nego obrnuto

VL
AD
adminka
23:27 13.11.2020.

čovjek koji kraj svih pustih miliona nosi ovakvu frizuru nemre biti svoj da ga boguješ

VL
PR
Prat
08:50 13.11.2020.

Samo teška luda može vlastita drva spremati u tuđe dvorište.

VL
LI
liliZG
15:39 13.11.2020.

Joj vi lizatelji Trumpa, pa i on je sam izjavio kak je isto tako pobijedio Hilary na prošlim izborima ali nema veze,.. znači kad on nekog pobijedi nekog malo sumnjiv način onda nema veze al ak se njega pobijedi onda je to strašan kriminal... bez veze..... neka si promjene taj zakon iz 18 stoljeća ili kojeg ono i uvedu jedna čovjek jedan glas pa gotovo.... elektorski glasovi bezveze

VL
RE
rennes
12:47 13.11.2020.

Koliko se god može razgovarati o trgovinskim i drugim odnosima s Kinom, koje bi svakako trebalo redefinirati da bi robna razmjena bila bar malo ravnomjernije, ovakve odluke nikada ni u jednoj uređenoj demokratskoj državi ne donosi administracija na odlasku! A A do jučer su SAD bile, bar u pogledu poštivanja nekih elementarnih demokratskih načela, uzor čitavom svijetu! Ovaj primitivni populist i ekstremni desničar promijenio je i ovu i druge pozitivne prakse koje u toj državi postoje desetljećima! Sva sreća da je dobio veliku šup kartu od većine američkih građana s čim će se prije ili kasnije morati suočiti ili će ga iz Bijele kuće na silu iseliti američke sigurnosne službe!

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.