Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 42
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Schwarzenegger

Hej, Donalde, imam odličnu ideju. Da zamijenimo poslove?

Arnold Schwarzenegger
Foto: Reuters
1/10
02.02.2017.
u 22:15

Schwarzenegger je iz Trumpove stranke i bio je guverner Kalifornije, ali predsjednik ne može postati jer je rođen u Austriji

Američki predsjednik Donald Trump iskoristio je nacionalni molitveni doručak kako bi tisućama okupljenih rekao da mole za rejting Arnolda Schwarzeneggera, koji je preuzeo Trumpov televizijski show "Slavni pripravnik", ali zasad ne uspijeva ni izbliza dosegnuti njegovu gledanost.

"Želim da molimo za Arnolda ako može, zbog tog rejtinga", našalio se Trump na početku govora. Trump je bio originalni voditelj i glavna zvijezda "Pripravnika" i njegova nastavka sa slavnim osobama. Ovo nije prvi put da se Trump podsmijehuje svom nasljedniku u showu.

 

Ali mu je bivši kalifornijski guverener brzo uzvratio preko svog glasnogovornika. "Schwarzenegger se moli da predsjednik Trump brzo unaprijedi svoj rejting", poručio je. Samo 36 posto Amerikanaca odobrava način na koji Trump vodi državu, što je najniži rejting nekog predsjednika na početku mandata u povijesti.

A potom mu je i sam odgovorio video snimkom objavljenom na Twitteru. "Hej, Donalde, imam odličnu ideju. Da zamijenimo poslove? Ti možeš preuzeti televiziju jer si takav stručnjak za gledanost, a ja ću preuzeti tvoj posao pa će ljudi napokon moći mirno spavati", rekao je slavni glumac.

Schwarzenegger je iz Trumpove stranke i bio je guverner Kalifornije, ali predsjednik ne može postati jer je rođen u Austriji.

Komentara 5

SZ
slaven zadravec
00:00 03.02.2017.

He'll be back?

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
01:54 03.02.2017.

S Trumpom se svi sprdaju. Predsjednicki je komentirati gledanost reality show-a. Djecija posla.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije