Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Osmislio novu riječ
Povratak na članak

Trump ismijavan na društvenim mrežama zbog pravopisne pogreške

Trump je pogrešku poslije ispravio, ali prekasno, jer zabava na društvenim mrežama već je uzela maha

Komentari 8

DI
Diosiario
14:23 18.12.2016.

Činjenica je da je Trump uvjerljivo pregazio Clintonicu na izborima, i sad samo možemo gledati ono što i inače gledamo od antidemokratskih luzera kadx izgube izbore, a to su infatilni pokušaji opravdavanja i infatilni napadi na onoga od koga su izgubili. Teško je kaqd ti se stranka zove "demokratska" a kiti se i pojmom "liberalna" a onda ne želi priznati rezultate demokratskih izbora, pa demokratskui većinu kao u slučaju Trumpa ili Brexita etiketira raznim pogrdnim imenima. U 20. stočjeću imali smo nacizam i komunizam kao dvoje strane iste medalje, jer su obje ideologije bile globalističke i militantno ateističke. U 21. stoljeću imamo neoliberalizam koji je zapravo naci-komunizam 21. stoljeća, globalistička ideologija koja se od globalističkih ideologija 20. stoljeća razlikuje po tome što su globalističke ideologije 20. stoljeća otvarale konc-logore kako bi ostvarili svoj cilj, a globalistička ideologija 21. stoljeća prvo želi ostvariti cilj nakon čega imaju u planu otvarati konc-logore.

VL
MA
Marsijanac1
16:28 18.12.2016.

Pa sto se cudite, 90% Amerikanaca nebi znali kako pravilno 'spellovati' tu rijec.

VL
DU
Deleted user
13:31 18.12.2016.

Saudijska arbija tj najveci dionicari USA i zapadnih medija nikako da prihvati da je Clintonica izgubila izbore

VL
NE
Neutralac
20:48 18.12.2016.

Kao da naši političari znaju č i ć - na primjer...... Osim toga "spellchecker" nekad zamuti situaciju.... Vidim da anti-Trump koalicija i dalje blati ... nikako ne mogu priznati poraz.... banda Soroševa...

VL
GU
gustirna
21:19 18.12.2016.

Samo zbog te rijeci....a ja sam mislio da je liberalnim fasistima opet naguzio neku clintonicu...pa sada ne mogu otvoriti neki rat u maroku ili alziru....

VL
BE
beeroslaw
00:58 19.12.2016.

e bas ste ga ocrnili, svasta

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.