Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SLUŽBENI POSJET
Povratak na članak

Trump i Putin složni - naš ljubimac u Europi je Kurz

Europska unija najvažniji je ruski gospodarski partner, u našem je interesu da bude ujedinjena i prosperitetna, poručuje Putin.

Komentari 14

LA
lavdinamo
17:40 06.06.2018.

Svi se slažemo da bjesne ljevičare valja vezati na lanac.Ujedanu i prenose bjesnilo.

VL
BO
bobannato
08:04 08.06.2018.

Tako su Rusi i četnici hvalili Trumpa ali sada sasvim druga priča a tako će biti i sa Austrijskim predsjednikom.U pravilu u Europi a tako i u Hrvatskoj ljevičari podržavaju zatucane ruse.Pogledajmo Češki ljevičari traže izlazak iz NATO saveza i priklanjanje Rusiji.U svakom slučaju podrška mladom Austrijskom predsjedniku koji vjerovatno nema nikakve političke sličnosti sa zatucanim putinom kao što ni Trump nema nikakve sličnosti sa putinovom zločinačkom politikom.Ljevičari su uvijek bili zlo i uvijek su se priklanjali zlu.Kod nas Putina prikazuju kao da je moralna osoba a svi znaju da je Putin za vrijeme komunizma u Rusiji bio KGBeovac a svi znamo da su u KGBe mogli doći samo ljudi koji su vjerni komunističkoj partiji.Dakle Putin je ljevičar i nema ništa slično sa Europskom desnicom.Pogledajmo u Hrvatskoj Putina podržavaju najviše ljevičari i srbi.

VL
MA
malala
18:42 06.06.2018.

Tipicni Austr uvijek sjede na svim stolicama. Nije badava Bec diplomatski centar svijeta.

VL
JO
jozomeda
17:39 07.06.2018.

Nisam znao da su ova dvojica pederi,obojica vole kurc.

VL
Avatar Marenggo
Marenggo
23:14 06.06.2018.

Svaki narod ima svoje cigane,tako i nijemci svoje austrijance .

VL
5S
505.scrtom
18:04 06.06.2018.

Dali će napokon neki naši pametnjakovići konačno polako shvaćati kako tvrdim oduvijek da nam Putin i sadašnja Rusija nisu neprijatelji kada se vidi da su Europska desnica primjerice LePen u Francuskoj i Putin s Rusijom i sada Kurz često istog mišljenja i imaju dosta toga zajedničkog. Shvatite da Putin nije komunista niti je sadašnja Rusija i njezin narod komunistički lijevo orijentirana nego suprotno ponosni kao i mi na svoju zemlju.

VL
SN
Snowman
20:15 08.06.2018.

Kako bi vi reagirali da vas tako lazu kao Ruse ? Stisnuli su ih sa svih strana . Zapad laze

VL
MX
Mister X
19:12 08.06.2018.

Istina Putin proba da otvori oči ponekom normalnom imalo smionom politićaru u EU koji ne vidi u Trampatoru samo opasnog Staljina ! Dok na zapadu Europe prevladava navodno mišljenje kod nekih 0,3% naivaca je da je “ruskom caru” jedini ciljcilj srušiti klimavu bjednu EU. ( Nagovorom ( Engleza mani se seljaka džentlmenu ! ) I to "rušenje" "trgovinskom fer suradnjom da im prodje i da trguje sa njima na poštenoj a ne ucijenjivačkoj bazi silnika kao neka jaka država koja cijelu EU drži kao ekonmoskim robljem koji imaju nametnutu vječnu zabranu da trguju sa Rusijom... Skupi Benzin je več učinkovitio dijelo Amerike na ostale bjednike ... Treba love i puno truda za eskadrile i moderne rakete koje dleko lete ...

VL
ST
Stipan
19:51 06.06.2018.

Samo da ode baba Merkel .

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
18:20 06.06.2018.

obojica vole Kurtza.

VL
Avatar jerko.cvein
jerko.cvein
18:49 06.06.2018.

Tako se politika bavi neka Plenkovic opet ide i ostane u Ukrajini

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.