Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Svijet strahuje
Povratak na članak

Trump i Macron prijete Rusiji, Siriji i Iranu zbog ‘bojnog’ otrova

Sirijski režim optužen za napad kemijskim oružjem dok su ulazili u Gutu – isto je bilo i kada su lani protjerivali džihadiste iz Alepa.

Komentari 36

DU
Deleted user
09:13 10.04.2018.

Kad Francuzi ,Britanci i Ameri nekoga žele napasti snime filmić dostojan objave balavca na youtubeu o nekakvom trovanju ,a oni su spasitelji. Kome oni žele dobro ,zna cijeli normalni svijet ,zato sam za Ruse u ovom slučaju. Puna mi je kapa pljačkaša sa zapada.

VL
GV
golub Vaso
09:04 10.04.2018.

teško je u Hrvatskim MSM naći ovako objektivan članak, hvala

VL
Avatar 123456
123456
09:55 10.04.2018.

čudim se Trumpu da melje ovakve budalaštine, ali marconu se ne čudim budući je iz pedofilske bolesne "obitelji"! Inače obojica možete gospodinu caru Putinu "da popušite kujac" (kak bi rekla šešeljica)!!

VL
Avatar Oneill
Oneill
09:22 10.04.2018.

Zapad diźe veliku prašinu izgleda žele opet rat kao što je i Hitler krivijo uvjek druge pa si dao pravo da ih napadne a sada opet iste slike i priče.Nisam Rus da bih ih volio ali uvjek ista priča ali neće biti dobro.

VL
Avatar nemam-pojm@
nemam-pojm@
10:36 10.04.2018.

Toćno 10 godina od rušenja kipa Sadama Huseina. Srušiše državu pod optužbom za posjedovanje kem.otrova. Danas fabriciraju uz pomoć medija slični scenarij koji bi mogao stjerat Ruse u bezizlaznu situaciju.

VL
Avatar nekakav
nekakav
09:36 10.04.2018.

sad je već očito da zapad želi rat svim sredstvima. rusija više nema mjesta za uzmak, i gotovo je sigurno da ćemo uskoro gledati velike borbe, arena je dobro popunjena, svi su zauzeli mjesta, opskrbili se materijalom za aktivno i pasivno sudjelovanje u predstavi. ono što čudi jest totalno odsustvo zapadne javnosti, koja je očito balzamirana 'vijestima' iz sirije, koje dolaze iz tzv. opservatorija koji se nalazi u londonu, glavni izvor informacija iz sirije za zapad jesu bijele kacige, samoproglašeni aktivisti za pomoć civilima, u biti pripadnici najgorih islamističkih grupa u siriji, prije svega poznati po falsificiranju događaja. na mjestu rusa ja bih zatvorio zračni prostor iznad sirije, i svaki avion rušio, bez obzira čiji je. amerikanci bi tako napravili, pa je red da rusi i to nauče raditi. sad, kad je kraj rata blizu, svatko pokušava zauzeti što bolji položaj, ali osim asada i rusa, u siriji su svi ostali uljezi, i mogu se smatrati teroristima, bili oni islamistički borci, ili američki marinci. još jednom, veliki strojevi se približavaju siriji, rusi pune kalibrima brodove u kaspijskom jezeru i u tartusu, podmornice su ionak tu blizu, a ameri će, sad je jasno, udariti po siriji. ovaj put će cilj biti sam asad, jer sa njim na čelu sirije amerikanac ne može doći do nikakvog uspjeha. nakon toga ameri se povlače. ono što nas još čeka je akcija koja će uništiti sve moguće dokaze u otrovima u dumi, kao i sve prije toga, kad su ameri raketama izbrisali mjesto navodnih zločina,

VL
Avatar superhik74
superhik74
14:32 10.04.2018.

Rothschild-ova financijska kula od karata bazirana na dugu ciju okosnicu cini petro-dolar se urusila, pa sada Saudijska vehabija, bivsi Rothschildov bankar Macron i bankrotirani Trump pokusavaju kompletnu kuglu zemaljsku povuci zajedno s njima u propast. Na zalost za par dana bi svi mogli biti nuklearni pepeo ali mislim da je vecina to i zasluzila s obzirom na intelektualne kapacitete.

VL
WE
weAreCro
09:46 10.04.2018.

Smijesni su vise ovi vasi toliko puta viđeni pokusaji obamnjivanja javnosti. Kako ne shvacate da metoda copy-paste sa sorosevih portala umrtvljuje vas posao i vas same. Vas posao danas nije novinarstvo jer za biti novinar osoba koja to radi mora imati cast- svoje Ja. Ali soldin zov je jaci od casti naravno.

VL
KA
KaraMarko
10:31 10.04.2018.

Opet prijete bez dokaza...evo rusi se jako uplasili...ne znaju sta ce od straha...

VL
DU
Deleted user
09:37 10.04.2018.

Došlo je vrijeme da se Rusi više ne budu mogli držati postrani svaki puta kada ih vojno napadnu u Siriji i sa različitim optužbama

VL
IB
iva.begovic
09:20 10.04.2018.

Zapad je očajan jer im nije uspjelo zaustaviti jedinstvo i ekonomski napredak Rusije. Nije im uspjelo sa ekonomskim sankcijama, sa kvazi trovanjem bivšeg špijuna, itd. itd. I sada više ne znaju što bi. Da je predsjednik Rusije neki alkoholičar poputt Jeljcina i da Rusiji loše ide, ovakvih igrokaza ne bi bilo. Situacija, vrlo vjerojatno jest opasna jer USA će izgubiti trgovinski rat sa Kinom i EU. Svijesni su toga. Jedino što im preostaje kao moć jest vojna moć. Koju će da bi sebe spasili možda i iskoristiti na tragediju cijelog čovječanstva.

VL
UN
uzelac.nedeljko
11:03 10.04.2018.

nadam se samo da ovaj put hrvati i srbi neće ginuti za interes drugih.najbolje da svako ostane kod svoje kuće a ovi što buše naftu nek ginu.mi moramo shvatiti da smo braća i jedino tako ćemo opstati.

VL
KO
kordunmoj75
13:35 10.04.2018.

Eeeee diktatori,ni je vam to Gadafi,bas bih volio vidjeti vasa muda,kako napadate Rusiju,vreme je da i vi okusite smrt na vasim ulicama.

VL
Avatar reference
reference
12:44 10.04.2018.

Najveća moć Amerike je u njenim vazalima.A najveća slabosti Amerike,uz loš geografski položaj su,konflikti , konfrontacija i hladni rat koji vode u ovom trenutku na previše frontova u svijetu .Sa jedne strane vodiš trgovinski rat sa pola svijeta,a među njimaa i sa skoro cijelom Europom ,a sa druge strane očekuješ da će ti Njemačka,Francuska,Italija Španjolska i dalje kimati glavom i davati podršku za nove ratove u kojima bi ti oni kao trebali biti saveznici....Onoga dana kada neki od važnijih vazala okrenu leđa Ameriki,ona više neće biti br 1 u svijetu...Mislim da bi se to vrlo brzo moglo dogoditi..Zato sad Ameriki hitno treba jedan novi rat blizu Europe ..Da bi svi vazali i dalje bili na okupu ,moraš imati zajedničkog neprijatelja.. Eurpoljani,za razliku od Amerikanaca, Kineze i Arape ne doživalavaju kao neprijatelje..Zato su Rusija i Putin zadnja američka šansa za daljnje održanje Sjevernoatlantskog savezništva pod njihovom dominacijom..Plašeći svoje vazale sa Rusijom i Putinom,još jedno vrijeme te iste vazale još možeš držati pod kakvom takvom kontrolom.....Po pitanju Sirije,Amerika može u ovom trenutku računati samo na Izrael i Veliku Britaniju..Čak nisam siguran da bi se u tom konfliktu htjele angažirati države tipa Ukrajina ,Poljska,Albanija i Hrvatska..Velika Britanija isfrustrirana njemačkom dominacijom bježi glavom bez obzira iz EU,ali sad svoju dominaciju u Europi hoće ostvariti preko NATO saveza,gdje su im ameri dodijelili ulogu vazala br 1 u Europi..

VL
Avatar reference
reference
13:57 10.04.2018.

sto je neko vec ispod napisao, nije im to Gadafi....." Middle East, 12:50 10.04.2018, The Russian military has been scrambling some US military drones performing in Syria, seriously disrupting American military operations, the channel NBC announced, citing US officials.The Defensense Department cannot with certainty state whether the jamming is the cause of the drones crashing, according to the operational security. "

VL
5S
505.scrtom
15:36 10.04.2018.

Zašto mu ne prijete svaki posebno nego onako luzerski skupa.Jadnici obični nemogu drugačije nego luzerski svi na jednog.

VL
SS
sokac sa drave
12:19 10.04.2018.

Amerika jednostavno mora pljackati jer su bankrot a i Kini moraju vratiti zajam od tri bilijarde dolra.neznam koliko imaju nosaca aviona ali manje od pet sigurno nemaju a dnevno ih to kosta dvadeset miliona dolara.U nekoliko godina moraju Njemacke autofirme(Mercedes Folzvagen)platiti amerima nekoliko milijardi dolara jer automobili ispustaju vise CO2 nego sto stoji u papirima.Normalno oni nemoraju nikome platiti nista iako Fordovi i Opeli ispustaju duplo vise otrovnih plinova.Americki generali su rekli da u zadnjih sto godina nisu nista drugo radili nego strogo pazili da se Njemacka ne prikloni Rusiji.Zirinovski Ruski nacionalist je izjavio da ako se Njemacka zeli osloboditi od Amera,Engleza i Francuza da ce im pomoci.Po komentarima se vidi da Hrvatski narod stoji uz bracu Ruse osim onih nekoliko posto sto kazu da su hrvati Iranci.To su oni mozemo ih prepoznati na ulicama Zagreba oni malo tamniji nesto kao Sirijci i ostali Arapi.Ovi nasi politicari sto vec treci put salju nase vojnike na Rusku granicu neznaju sto cine jer Rusi nas nisu kaznili za prosli dva puta sto ne znaci da ce nam i sada oprostiti.U dom.ratu su nam braca Rusi pod embargom dali ili prodali najvise orudja i oruzja.

VL
Avatar Nemaproblema
Nemaproblema
17:16 10.04.2018.

Biće s.r.a.n.j.a , sad se samo traži razlog.

VL
AA
aabbcc
16:35 10.04.2018.

Aj, vojska pobjegla a Trump prijeti : )

VL
BM
branko.mihalic1
16:29 10.04.2018.

Opet po starom optužbe ko sa Sadamom vojna industrija lobira za rat dok jednostavno me dođe do nuklearnog rat i onda kuda koji haha

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.