Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
utrka za Bijelu kuću

'Trump bi SAD vratio u recesiju, s takvim temperamentom nepodoban je voditi zemlju'

Hillary Clinton
Foto: Reuters
1/5
22.06.2016.
u 07:15

U glavnom gradu države Ohio Cliton je ponovila da je Trump i po temperamentu nepodoban da vodi zemlju, te da bi njegova porezna politika donijela korist samo bogatima, a kritizirala je i odnos kako vodi svoje tvrtke.

Pobjeda Donalda Trumpa na predsjedničkim izborima bila bi katastrofalna za američko gospodarstvo, kazala je demokratska predsjednička kandidatkinja Hillary Clinton na predizbornom skupu u Columbusu.

Clinton je upozorila da se svi ekonomski stručnjaci, neovisno o političkom opredjeljenju, slažu da bi Trump kao predsjednik vratio SAD u recesiju. U glavnom gradu države Ohio Cliton je ponovila da je Trump i po temperamentu nepodoban da vodi zemlju, te da bi njegova porezna politika donijela korist samo bogatima, a kritizirala je i odnos kako vodi svoje tvrtke. 

Očekuje se da će Trump u svom današnjem govoru u New Yorku, uzvratiti na kritike.

>>Iz Trumpovog sela poručili: Ne ponosimo se njime!

>>Trump nakon masakra: Zadovoljan sam što sam bio u pravu oko islamizma

Komentara 20

Avatar superhik74
superhik74
18:44 22.06.2016.

Ratni zlocinac iz Libije i Sirije kritizira egomanijaka. Ha, ha, ha...pa ovo je tragikomedija.

KI
kimi
11:49 22.06.2016.

Ha ha ha "netemperamentna" Hilari je jedina žena u istoriji USA koja je američkom predsedniku namontirala šljivu na oku.

RM
rmd3
13:02 22.06.2016.

Terorizam=Amer

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije