Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 70
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RATNI ZLOČIN
Povratak na članak

Trojicu muškaraca sumnjiče za ubojstvo troje Hrvata i ranjavanje jedne žene 1991.

Osumnjičeni su nedostupni nadležnim državnim tijelima Republike Hrvatske te je za njima raspisana potraga

Komentari 5

Matan Špalatrin
22:36 03.03.2020.

Lazo Pekeč,Željko Krmar,Slobodan Rakinić,Rade Rakinić,to su samo neki od domaćih koji su ubijali i upirali prstom u hrvatske kuće.

VL
BO
Bogodol
07:08 04.03.2020.

Zato što su ne dostupni podiže se obtužnica, čim bi netko bio dostupan odmah ga naše pravosuđe oslobodi, neka mi pravosuđe odgovori kako je moguće da podižu obtužnicu nakon 30 godina. Treba ukinuti dio ministarstva pravosuđa koji se bavi ratnim zločinima, jer eto osudili su sve Hrvatske generale, neke i ubili (Đuro Brodarac), neke još ubijaju (Merčep), neke muče (Glavaš), a četnike se ne smije dirati jer ne da Pupavac, stoga ovo podizanje obtužnica prema onima kojima možeš staviti soli na rep samo frustrira pošteni Hrvatski Narod.

VL
KA
kajinx
20:30 03.03.2020.

Muškarci ubili Hrvate!

VL
PR
PrivatizacijskaKomunjara
23:17 03.03.2020.

Kad se zamjenica glavnog drzavnog odvjetnika (DORH ) , penje o trosku Srbskog drustva vojnih inavalida na vrh u Juznoj Americi ,onda nije ni čudo sto se 30 godina nisu dizale optuznice sa Srpske zlocince ,jos koju godinu i ljudii ce pomrijet ,istodobno se sve branitelje procesuiralo i za najmanji prijestup ,valjda je i za to se negdje penjalo o trosku srpskih ratnih invalida

VL
Avatar rubinet
rubinet
22:46 03.03.2020.

Naslov: "Trojicu muškaraca sumnjiče za ubojstvo troje Hrvata"...Znači krijete nacionalnost počinitelja,a otkrivate žrtvama. Da nisu Paragvajci? Ili Azeri? Ili Eskimi? Ili Bušmani?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.