Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 130
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kaznena prijava

Trojica napali i teško ozlijedili taksista zbog plaćanja vožnje

Privođenje osumnjičenih za napad u Uzdolju u policijsku postaju u Šibeniku
Duško Jaramaz/PIXSELL/Ilustracija
24.12.2020.
u 10:06

Protiv trojice osumnjičenih će za kazneno djelo sudjelovanje u tučnjavi biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku za mladež

U Policijskoj postaji Šibenik dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 22-godišnjakom, 18-godišnjakom i maloljetnikom osumnjičenima za sudjelovanje u tučnjavi i nanošenje teških tjelesnih ozljeda 32-godišnjaku.

- Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je kako su osumnjičeni 19. prosinca oko 6,30 sati u Dubravi kraj Šibenika, zbog nesuglasica oko plaćanja računa za usluge taxi prijevoza, prvo verbalno, a zatim i tjelesno napali oštećenog i teže ga ozlijedili. Tijekom kriminalističkog istraživanja osumnjičeni 22-godišnjak je izručio 0,4 grama bruto težine zelene biljne materije karakterističnog izgleda za drogu marihuanu.

Protiv trojice osumnjičenih će za kazneno djelo sudjelovanje u tučnjavi biti podnesena kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku za mladež, a protiv 22-godišnjaka će biti podnesen i Optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz zakona o suzbijanju zlouporabe droga.

Ključne riječi

Komentara 1

MR
Mrgo1950
13:13 24.12.2020.

Lazovi

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije