Naslovnica Vijesti Crna kronika

Trojica gađala kamenjem policijsku maricu i ugrožavala promet

Uhićenom 23-godišnjaku izmjerena je koncentracija alkohola od 2,25 promila.
25. rujna 2018. u 12:36 3 komentara 898 prikaza
Policija - Petrinja
Foto: Nikola Čutuk/PIXSELL

Petrinjska policija prijavila je zbog ugrožavanja prometa opasnom radnjom ili sredstvom i dovođenja u opasnost života ili imovine opće opasnom radnjom ili sredstvom trojicu maldića, starosti 21, 22 i 23 godine.

droga tromjesečna istraga Uhićena četvorica dilera s područja Siska i Petrinje

Oni su u nedjelju, oko 2.30 sati, u Ulici Vladimira Nazora u Petrinji, kamenjem gađali policijsku "maricu", dok su nešto kasnije u istoj ulici na kolnik izbacali devet komada metrica ogrjevnog drveta na koje je svojim osobnim automobilom sisačkih registracija naletio 19-godišnjak i oštetio vozilo.

Oni su potom u Ulici Augusta Šenoe na raskrižju s Trgom narodnih učitelja i Matice Hrvatske, preko kolnika postavili metalne zaštitne ograde i tom prilikom ostavili nezaštićene duboke odvodne kanale (1.5 metara) koji su tim ogradama bili zaštićeni te time ugrozili kretanje pješaka obzirom da se iskopine nalaze na nogostupu.

ojkanje Pozadina odgode Festivala ojkača Dumbović: U Petrinji je proslavljen Bajram uz sevdalinke, ne vidim problem ni u ojkanju

Ubrzo nakon ovoga je uhićen 23-godišnjak kod kojeg je izmjerena koncentracija alkohola od 2,25 promila, dok su ostala dvojica pronađena i uhićena kasnije tijekom nedjelje.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja kazneno su prijavljeni za spomenuta kaznena djela, dok će zbog vrijeđanja ili omalovažavanja policijskih službenika prilikom obavljanja službene dužnosti protiv njih biti podnijeti i optužni prijedlozi.

Financije
Vrhunska edukacija
Kako primijeniti EXCEL® na konkretnim poslovnim zadacima?

A1 izdvaja za Vas