Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ZADAR

Troje nezavisnih vijećnika pristupilo Bandićevoj Stranci rada i solidarnosti

11.09.2016., Zagreb - Docek rezultata izvanrednih parlamentarnih izbora u stozeru Bandic Milan 365 - Stranke rada i solidarnosti u Praskoj 5
Foto: Igor Soban/PIXSELL
1/2
23.11.2019.
u 16:27

Dosad nezavisni Ksenija Gregov, Drago Čulina i Mladen Meštrović u zadarskoj će Županijskoj skupštini djelovati u klubu stranke Milana Bandića 365 - stranci rada i solidarnosti

Troje nezavisnih vijećnika u zadarskoj Županijskoj skupštini pristupili su u subotu Stranci rada i solidarnosti Milana Bandića i ubuduće će u skupštini djelovati u okviru stranačkoga kluba.

Dosad nezavisni Ksenija Gregov, Drago Čulina i Mladen Meštrović u zadarskoj će Županijskoj skupštini djelovati u klubu stranke Milana Bandića 365 - stranci rada i solidarnosti.
Vijećnik Mladen Meštrović rekao je da vladujući HDZ, reformisti i suverenisti imaju tijesnu većinu.

"Tri izborna ciklusa u manje od dvije godine su pred nama, pa smo odlučili da nećemo ići ni lijevo ni desno, nego tražimo jednu centrističku programsku stranku i jedinu koju smo našli na tom političkom polju je MB 365 - stranka rada i solidarnosti", dodao je Meštrović.

Predsjednik stranke Milan Bandić, koji je danas došao u Zadar, obećao im je potporu u radu i jačanju stranke na zadarskom području.

"Hvala im što dijelimo isti svjetonazor i što ćemo u Zadru raditi i graditi još više i bolje te natjerati one koji obnašaju odgovornost da to još odgovornije rade", poručio je Bandić.

Komentara 12

DA
darwil
17:44 23.11.2019.

Kada završi igra sa Bandićem nikako se nećete moći oprati i imat ćete društveni status kakav vam prilići kad ste se priključili najvećoj nepogodi koja se desila ikada.

PR
prajdali100
18:10 23.11.2019.

Najbolje od svega je da dotični dijele isti svetonazor sa Bandićem.....Ahhhhaaaa dobra im je ova !

RP
rpzagreb
18:36 23.11.2019.

Dobro je da su javno pokazali na kojem su moralnom i intelektualnom niovu. Sada ljudi barem znaju sa kime ne trebaju imati posla ni ikakav kontakt.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije