Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 165
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crni epilog

Troje mrtvih zbog dvaju subotnjih sudara kod Osijeka

28.02.2014., Sibenik -  Ministarstvo unutarnjih poslova Republike Hrvatske - Hrvatska policija - ilustracije.
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
08.09.2015.
u 11:04

Mladić je teško ozlijeđen i prevezen u osječku bolnicu, no nije mu bilo spasa.

Preminuo je 22-godišnji vozač koji se automobilom sudario s kamionom u subotu oko 10.30 sati na cesti između Bračevaca i Potnjana kod Osijeka.

Bitku za život izgubio je u ponedjeljak. Mladić je u zavoju, uslijed neprilagođene brzine, prešao na suprotnu prometnu traku i udario u desnu bočnu stranu vozila koje je nailazilo iz suprotnog smjera.

Kamion se prevrnuo, kao i teret koji je prevozio 47-godišnjak. Mladić je teško ozlijeđen i prevezen u osječku bolnicu, no nije mu bilo spasa. Treća je ovo mlada žrtva na osječko-baranjskim cestama zbog subotnjih nesreća.

Podsjetimo, u sudaru dvaju automobila kod Našica, kada je 24-godišnji vozač zaobilazio svatovsku kolonu pa udario u drugo vozilo, smrtno su stradali spomenuti vozač te 20-godišnja putnica iz kolone, a njezin vršnjak još je u komi. 

>> Nakon mladića (24), preminula i 20-godišnja djevojka stradala u sudaru kod Našica

>> Biciklistica (60) iz dvorišta izletjela pred autobus, podlegla ozljedama u bolnici

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije