Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESTAŠLUK U AMERICI

Trogodišnjak tijekom noći od roditelja tražio škare, oni se šokirali kad su shvatili zašto ih je trebao

Ilustracija
Unsplash
28.12.2023.
u 14:42

Dječak nije mogao dočekati božićno jutro pa se probudio tijekom noći kako bi odmotao apsolutno sve darove svoje obitelji.

Par iz Sjeverne Karoline, Scott i Katie Reintgen, probudio se na božićno jutro uz, kako su ju oni opisali, zastrašujuću scenu. Njihov je trogodišnjak, naime, tijekom noći od njih glasno tražio - škare

Kasnije se ispostavilo da trogodišnjak nije mogao dočekati božićno jutro pa se probudio tijekom noći kako bi odmotao apsolutno sve darove svoje obitelji. - Moj trogodišnji sin sišao je u tri ujutro u dnevni boravak te svima odmotao darove - ispričao je Scott Reintgen na X-u, bivšem Twitteru, uz fotografiju s "mjesta nesreće".

Reintgen i njegova supruga Katie, koji imaju još dvoje djece, jednogodišnju kćer i šestogodišnjeg sina, probudili su se tek nakon što je njihov sin 'glasno' zatražio pomoć oko otvaranja jednog od darova. - Pronašao je svog Spider-mana te tražio škare da ga izvadi iz kutije - ispričao je Reintgen, piše NY Post.

Katie Reintgen dodala je da njihov sin nije pokazao nikakvo kajanje zbog svoje avanture. - Naš šestogodišnji sin se drži pravila, ali naš trogodišnjak je pravi pustolov, ne voli pravila - rekao je Scott.

VEZANI ČLANCI:

Unatoč neočekivanoj ranijoj ceremoniji otvaranja poklona, mama Katie nije dopustila da odmotavanje ostane neprofesionalno odrađeno. Ona je, naime,brzo ponovno zamotala darove kako bi obitelj ipak mogla uživati u tradicionalnom otvaranju darova na božićno jutro.

VIDEO Iznenada preminuo glazbenik Jurica Popović

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije