Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 96
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'VUKOVARU SA SRCEM'

Trkači Hrvatske trčat će 18.11. za Vukovar i skupljati sredstva za Vukovarske leptiriće

Foto: Uduga Vukovarski leptirići
1/4
11.11.2020.
u 13:35

Ukupan prihod utrke usmjerava se izravno na tekući račun Udruge, te će se koristiti isključivo u svrhu unapređenja I olakšanja rada Udruge u izazovnim vremenima izazvanima pandemijom koronavirusa

Trkačkom zajednicom u Hrvatskoj ovih se dana proširila jedna jako lijepa humanitarna inicijativa. Povodom prvog obilježavanja državnog praznika Dana sjećanja na žrtve Domovinskog rata i Dana sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje 18. studenoga 2020., trkači i prijatelji Vukovar Half Marathona u suradnji sa Udrugom roditelja djece s poteškoćama u razvoju Vukovarski leptirići organiziraju virtualnu humanitarnu utrku “Vukovaru sa srcem”.

Ukupan prihod utrke usmjerava se izravno na tekući račun Udruge, te će se koristiti isključivo u svrhu unapređenja I olakšanja rada Udruge u izazovnim vremenima izazvanima pandemijom koronavirusa, a koji značajno otežava određene aspekte rada udruge.

Vijest o utrci stigla je i do samih štićenika Udruge, vukovarskih mališana koji su oduševljeni valom dobrote koji su pokrenuli trlkači iz cijele Hrvatske, ali i šire.

Udruga roditelja djece s teškoćama u razvoju Vukovarski leptirići – Vukovar, je dobrovoljna, nevladina, neprofitna udruga djece s teškoćama u razvoju, njihovih roditelja, članova njihovih obitelji, skrbnika i ostalih građana sa socijalno-humanitarnim ciljem, koji svojim radom žele pomoći unapređivanju kvalitete življenja djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji.

Udruga ima za cilj unapređivanje kvalitete života, medicinske i socijalne zaštite djece s teškoćama u razvoju i njihovih obitelji. Udruga djeluje na području grada Vukovara, Vukovarsko-srijemske i Osječko-baranjske županije i Republike Hrvatske.

Prijavite se i vi na utrku I na taj način pomozite radu Udruge. 

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije