Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 83
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Filozofski fakultet
Povratak na članak

Tribina o spolu i rodu otkazana zbog prijetnji?

Jokić Begić: Dobila sam obavijest da je tribina otkazana zbog dobivenih mailova i potencijalne opasnosti od opstrukcije

Komentari 11

WE
weAreCro
09:09 19.04.2018.

Logicno...IK je prosla, poremeceni umovi su poceli nametati svoju rodnu ideologiju, sve to ide polako...prvo su zatrovali elektronicke i tiskane medije, zatim polako ce zatrovati obrazovni sustav i ustanove i na kraju ce preko tv-ekrana dovodeci u studio razne “strucnjake” i bolesnike sa promjenjenim spolom nastojati svima objasniti kako musko nije musko i zensko nije zensko. Za sad mora proci rodna ideologija a sljedece na redu za 5-10g je ono sto Ameri danas guraju a to je usvajanje pedofila kao skupine ljudi koja samim time sto se zna da su pedofili nije podlozna kaznenom progonu zbog seksualne poremecenosti sve dok osoba ne pocini kazneno djelo tj. siluje dijete. Welcome to the jungle...!

VL
DU
Deleted user
06:48 19.04.2018.

pocele su seanse...gdje ih samo nadju i koliko novca bi dobili za laprdanje o spolubu rodu.....

VL
DU
Deleted user
06:57 19.04.2018.

jokic jokic...to zvuci poznato...ili nisu u svezi...

VL
II
iifever2
09:40 19.04.2018.

osobno sam da se nastoje osigurati uvjeti da se svaka tribina odrzi - bez obzira sto tko o toj tribini mislio - kako bi se pridonijelo demokraticnosti drustva. osobno sam protiv IK - jer sam misljenja da se uvode definicije i "teorije" oko kojih ne samo sto nema znanstvena konsenzusa, vec i postoji dovoljno prikupljenih dokaza i istrazivanja koje iste opovrgavaju. no, treba se uciti slobodi govora i pokusati slusati koje argumente druga strana ima, a ljepota tribina cesto je mogucnost postavljanja izravna i argumentirana pitanja i otvaranja dijaloga s onima s kojima se ne slazes.

VL
RI
rightside
11:03 19.04.2018.

pa danas bas svaki pripadnik i ljubitelj manjina moze "organizovat"tribinu o onom sta po necijem nalogu mora nametnut hrvatima,,a drzava sve to uredno placa,,cirkuska drzava,,nista drugo!!

VL
Avatar babas
babas
13:54 19.04.2018.

Sad će nas vladajući bombardirati transrodnom teorijom sa svih strana,glatko su progurali rodnu ideologiju iznad hrvatskog ustava.

VL
VO
vodopad
09:44 19.04.2018.

počelo je još jedna manjina koja je u hrvatskoj ugrožena i kojoj se prjeti a vjerojatno su gospođe saznale da osim njih dvije neće biti nikoga

VL
DI
Diosiario
12:41 19.04.2018.

Autoviktimologija, već tisuću puta viđeno. Imate li što originalnije nego kopirati četnike i balije i prikazivati sebe kao žrtve nekakvih utvara?

VL
SD
sdpesticid
12:27 19.04.2018.

ali.., plenković ( hdz ) je rekao da hrvatska ne priznaje rodnu ideologiju, ili se varam ?

VL
BL
bluesbob
14:12 20.04.2018.

Istočna tribina u Maksimiru je stalno prazna a Mamić ih neće otjerati da se vidi da ima nekoga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.