Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 37
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Vjetar na Jadranu

Tri vozila oštećena u Splitu, valovi se prebacivali preko dubrovačkih zidina

Dubrovnik
Foto: Lokrumski vatrogasci/Facebook
1/3
29.12.2014.
u 13:06

Tijekom vikenda vatrogasci su uklanjali stabla i grane s gradskih cesta u Splitu, a oštećena su i tri parkirana vozila

Jak vjetar tijekom vikenda i jutros stvorio je probleme diljem Jadrana.

Jaka bura s orkanskim udarima na mahove rušila je stabla na zadarskom području u nedjeljnoj noći, javljaju 24 sata. Neka od njih završila su na prometnicama.

Udari orkanske bure stvorili su probleme i na splitskom području. Tijekom vikenda vatrogasci su uklanjali stabla i grane s gradskih cesta, a oštećena su i tri parkirana vozila, javljaju 24 sata. Dva automobila oštećena su jučer kasno navečer u Kranjčevićevoj ulici u Splitu, a na jedan je oko 19 sati palo stablo.

Bura nije prouzročila veće štete u Makarskoj, oštećeno je nekoliko semafora, reklamnih panoa, tendi, a vatrogasci su prošle noći i jutros imali 14 intervencija. HGSS je jutros iz Makarske krenuo prema šestorici mladića koji su od nedjelje zatočeni na biokovskom predjelu Vošac u planinarskom domu. Život mladića nije u opasnosti.

Krajnji jug Hrvatske probleme je imao zbog juga. Orkanski udari dizali su more oko Dubrovnika toliko da su se valovi prebacivali preko gradskih zidina, javljaju 24 sata. Divljanje mora snimili su lokrumski vatrogasci, a očekuje se da će poslijepodne jugo zamijeniti bura.

Cijeli članak možete čitati ovdje

>> Nakon snijega uslijedile hladnoće. Novogodišnja noć i jutro bit će ledeni

Ključne riječi

Komentara 1

MX
Mister X
13:49 29.12.2014.

Tri vozila oštećena u Splitu, valovi se prebacivali preko dubrovačkih zidina; to je zbog velike blizine Splita i Dubrovnika ; jel kad valovi prelete preko zidina Dubrovnika; naravno da se onda val svali na automobile u Splitu !!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije