Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 16
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UBOJSTVO VATRENIM ORUŽJEM

Strava u Austriji: Učitelj, bivša partnerica i Njemica pronađeni mrtvi u kući

AUT, Mann in Wien Simmering erschossern
Foto: EXPA/ Max Slovencik
1/3
14.06.2023.
u 12:05

Pronađena su tri tijela s ranama od metaka. Istragu je preuzela regionalna kriminalistička policija, a za obdukciju je zaduženo tužiteljstvo. Identitet i dob žrtava nisu otkriveni.

Tijela muškarca i dvije žene s ranama od vatrenog oružja otkrivena su u utorak navečer u izoliranoj kući na jugu Austrije, stoji u priopćenju policije objavljenom u srijedu. Snage sigurnosti dobile su dojavu o nestalom muškarcu nakon što se on nije pojavio na svom radnom mjestu. 

Uz pomoć vatrogasaca stigli su do kuće u štajerskom okrugu Murau gdje su pronašli tri tijela s ranama od metaka. "Nije isključena odgovornost trećih osoba“, rekla je policija. Istraga je povjerena regionalnoj kriminalističkoj policiji, a tužiteljstvo provodi obdukciju. Nije otkriven identitet niti dob žrtava.

Prema prvim podacima, par se nalazio u svojoj kući. Njihov odnos s trećom žrtvom nije još poznat. Austrijski mediji pišu kako je riječ o učitelju, njegovoj bivšoj partnerici i njemačkoj turistici, no policija nije još potvrdila te informacije. 

VEZANI ČLANCI:

VIDEO: BiH: Učenik upucao nastavnika u školi kod Tuzle, uhićen je

 

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije