Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT U EUROPI
Povratak na članak

Vlasti pozivaju stanovnike u Hersonu na evakuaciju; IAEA: Ruski napadi nisu ugrozili sigurnost nuklearke

Ukrajinci tvrde kako bi pregovori s Rusijom bili 'kapitulacija' te da su pokušaji Zapada da potakne Ukrajinu na razgovore s Moskvom bizarni s obzirom na niz velikih vojnih pobjeda Kijeva.

Komentari 19

DU
Deleted user
11:25 21.11.2022.

Sto kazu Ukrajinci kako sluze potpuno novi minobacači 120 mm koje su dobili kao donaciju od Hrvatske.

VL
BA
Barba56
13:13 21.11.2022.

Erdogan svako malo bombardira Irak ili Siriju . Posto je Turska NATO clanica kako to nikoga ne interesira sto on radi . Njegova izjava da ce Europa imati stetu od rata u Ukraini mogu samo protumaciti da ih bombardira da bi jos veci val izbjeglica navalio u Europu a EU samo gleda.

VL
ZA
zagabria5
11:08 21.11.2022.

Ovi Ukrajinci su najnerealniji narod ikad. Ratuju uz pomoć zapadnih vojnih donacija oružja, zapad ih uzdržava a ovi odbijaju pregovore zbog 'niza pobjeda'. Pa koliko moraš biti van realnosti za takav nadmeni stav.

VL
DU
Deleted user
07:18 22.11.2022.

U naslovu stoji "RUSKI napadi nisu ugrozili nuklearku", a u daljnjem tekstu u izjavi nema niti riječi o ruskim napadima na elektranu. Zbog čega obmanjujete čitatelje? Izgleda da su Rusi opet granatirali sami sebe.

VL
CM
Crni_moj
19:48 21.11.2022.

Svaki put kad se nešto dogodi kao danas u nuklearki i Selensky traži ili akciju ili kontrolu Natoa jasno je tko stoji iza incidenta. Nešto kao ritual, možda jednom i upali

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.