Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Crna noć na cestama

Tri osobe poginule u slijetanju s ceste, četvrta se bori za život

nesreća (1)
Daniel Kasap/Pixsell
22.12.2012.
u 09:06

U Metkoviću je policajac (26) automobilom sletio u rijeku Neretvu i poginuo

Dvije su osobe poginule, dok se treća u bolnici bori za život nakon teške prometne nesreće koja se noćas oko 1.45 sati dogodila između Komina i Rogotina.

Policija je izvjestila kako je 31-godišnjak upravljao osobnim vozilom, dubrovačkih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Komina prema Rogotinu, kada je dolaskom u blizinu prijelaza preko željezničke pruge, izgubio nadzor nad vozilom i prešao na suprotnu kolničku traku te udario u metalni stup.

U ovoj prometnoj nesreći smrtno su stradala dvojica putnika u vozilu, 27-godišnjak i 28-godišnjak, dok je vozač prevezen u dubrovačku bolnicu gdje je zbog teških ozljeda zadržan na daljnjem liječenju

Automobilom sletio u Neretvu i poginuo

Nešto kasnije, oko 4.15 sati  je pak u Metkoviću automobil je sletio u rijeku Neretvu. Nesreća se dogodila na izlazu iz grada prema graničnom prijelazu Doljani.

Za sada nije poznato što je uzrok slijetanja s ceste. Policija i ronioci pretražili su rijeku.

Oko 8 sati vozilo je izvučeno iz Neretve, a u nesreći je poginuo 26-godišnji policajac.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije