Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 87
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hršak brijeg

U prometnoj nesreći VW Pola i autobusa ozlijeđene tri osobe

prometna nesreća
Foto: Alen Brodar/Zagorje International
1/8
31.12.2015.
u 10:11

Nesreća se dogodila u zavoju ispod klizišta na cesti, a jedan od uzroka nesreće sigurno je i sklizak kolnik.

Tri su osobe ozlijeđene, od čega je jedna zadobila teške tjelesne ozljede, u prometnoj nesreći između osobnog automobila VW Polo i autobusa Presečki grupe koji je prometovao na liniji Zabok – Krapinske Toplice – Krapina, koja se jutros u 7.15 sati dogodila u Hršak Bregu na Županijskoj cesti između Velike Vesi i Krapinskih Toplica. 

Vozač osobnog automobila vozio je iz smjera Velike Vesi prema Krapinskim Toplicama, a vozač autobusa u suprotnom - iz Krapinskih Toplica prema Velikoj Vesi. Nesreća se dogodila u zavoju ispod klizišta na cesti, a jedan od uzroka nesreće sigurno je i sklizak kolnik. Tri ozlijeđene osobe iz osobnog automobila prevezene su u zabočku Opću bolnicu na Bračak. 

Radi vađenja prikliještenih osoba iz osobnog vozila, angažirani su i pripadnici Zagorske javne vatrogasne postrojbe iz Zaboka. Detaljnije informacije o nesreći bit će poznate nakon policijskog očevida koji je još uvijek u tijeku. 

>>Teško ozlijeđena beba koja je ispala iz automobila. Majka ju držala u naručju

>>U Novom Zagrebu sudarili se ZET-ov autobus i 3 auta

Komentara 5

RO
Rocky15
13:07 31.12.2015.

polako ljudi bez žurbe želim vam brz oporavak i sretnu novu godinu

SC
schwertransport
17:53 31.12.2015.

Am pak se lijepe vidi da je bus sekel zavoj zbog svojih gabarita a malji auto je mogel malje vusporiti da bus zmanevrira vu zavoju. Bus je definitivno kriv ako vozac malog auta ne mel vusebi noje...

TO
Tomislav12345
09:51 31.12.2015.

hhhh

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije