Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
UTRINA

U Novom Zagrebu sudarili se ZET-ov autobus i 3 auta

sudar
Foto: Goran Jakuš/Pixsell
1/10
28.12.2015.
u 17:53

Do nesreće je došlo u novozagrebačkoj četvrti Utrina

Komentara 14

Avatar XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
XPBAT XPBOJ€ XOPBAT
21:26 28.12.2015.

Zabili su se u stražnji dio autobusa na semaforu!!! Prema tome o čemu pišete. Ulica je SR Njemačke na raskrižju sa av. Dubrovnik. I ne znam čemu takav bombastičan pogrešan naslov. Sugerira da je autobus udario u automobile a ne oni u njega.

CR
Crafter
18:12 28.12.2015.

Ajmo još jedanput,za neke sigurno i prvi put,kad autobus kreće sa stajališta,uključuje se u promet,upaljen je lijevi žmigavac,to je kao znak STOP za vozače koji nailaze

VV
Vražji Vrag
09:24 29.12.2015.

Pa nije se autobus zaletio u nikoga niti se je autobus sa nekime sudario, već su se automobili sudarili i na kraju završili u autobusu. Dakle, automobili su krivci, a ne kako naslov sugerira da je autobus kriv.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije