Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
neviđen teror
Povratak na članak

Tri kršćanina bila raspeta tri dana sve dok nisu umrla

Islamski sud osudio ih je zbog ''neprijateljskog djelovanja''

Komentari 94

Avatar filipides
filipides
16:06 30.04.2014.

I posle kažu da je Assad diktator . On se bori protiv ovih satanista koji sebe nazivaju islamistima

VL
ZV
zvocalo
16:25 30.04.2014.

To su borci za demokraciju i slobodu a koje podržava nažalost i vlada RH.

VL
NT
Nikola Turajlić-jaružalo
16:25 30.04.2014.

@ Riznica... Potpuno si u pravu umna glavo. Medjutim čisti je gubitak vremena i energije tvoj pokušaj da dokažeš kako je Asad krivac za nestašluke tvojih miljenika. Zato bih si dozvolio slobodu da te posavjetujem da odeš u Siriju i da dokažeš svoju pravovjernost u džihadu protiv nevjernika i diktatora Asada i njegovih sljedbenika.

VL
AP
apolon
17:22 30.04.2014.

To što se vrlo malo čuje ili zna o tragediji toga naroda trebamo prije svega zahvaliti neformalnoj medijskoj blokadi jer današnjem -suvremenom "militantnom liberalizmu" starokršćani kao i katolici imaju najmanje značenje za promicanje njihovih ideja, ideja koja su posve usklađeneih ideja, ideja koja su posve usklađene sa nositeljima militantno-liberalnih ideja u Hrvatskoj... želite primjer????? Sjetite se samo silne buke oko prošlog referenduma !!!

VL
AP
apolon
17:12 30.04.2014.

Za one koji puno pišu a malo toga znaju...poput N.K. U Siriji najvjerojatnije se radi o Kaldejcima , to su pripadnici starokršćanske crkve... riječ je o narodu koji govori starim Aramejskim jezikom, jezikom koji je govorio sam Isus a kojih je govorio sam Isus a kojih ima u Izraelu , Iraku itd.

VL
DU
Deleted user
16:26 30.04.2014.

Današnji sveci

VL
Avatar vkv353
vkv353
17:23 30.04.2014.

zapad pomaže pobunjenike koji hoće stvoriti još jednu islamsku zemlju,znaći koji ne priznaju nijednu drugu vjeru u biti nemaš nikakvuh prava a pogotovo žene mislim takve države treba skroz izolirati.kakv god taj assad bio bolji nego ovi što misle doći na vlast

VL
PR
Protivcenzure
16:12 30.04.2014.

toliko o tome da je asad glavni negativac.

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
17:33 30.04.2014.

To su ljudi koje je naoružala amerika, izrael, saudijska arabija i katar, to su "pobunjenici" za slobodnu siriju koje su priznali i naši političari kao legitimne predstavnike sirijskog naroda. Vidjelo se odmah na početku rata tko je tko, samo se trebalo čitati između redaka a ne slušati američke novinare "na terenu". Svaka zemlja u koju je kročila američka noga je danas u kaosu. Libija, Somaila, Irak, Afganistan i tako dalje, sad se svi čude što su se rusi umješali u ukrajinu, znači amerika smije polagati prava na ukrajinu koja je tisućama kilomentara daleko, a rusija ne. Netko treba reći toj americi dosta. Svi ti plaćenici koji ratuju u siriji, prežive i vrate se u svoje domovine rade gluposti, jedan takav je odsjekao glavu engleskom vojniku, tek onda su shvatili što su napravili. Divim se inteligenciji svjetskih vođa

VL
UM
umnjak
17:15 30.04.2014.

Nema većinske muslimanske države, a u kojoj postoji tolerancija prema drugačijem. Ovo je samo najokrutniji primjer navedenog!

VL
XA
xaron
17:15 30.04.2014.

Pa ovakve stvari se desavaju u islamskom svijetu već 14 stoljeća te netreba biti posebno iznenađen . Ono šta je novo je američko miješane u događaje , šta pogorsava situaciju. Neznam šta im to treba jer je i zadnjem amateruu jasno da tamo neće napraviti demokraciju po svom ukusu niti steći nove prijatelje.

VL
Avatar matalan
matalan
17:02 30.04.2014.

diplomatski rečeno, potrebno je par miliona kolateralnih žrtava kako bi se u red dovela ta tzv. vjera bez slika pajceka i gemišta,križari nisu posao obavili temeljito..

VL
Avatar whitesox
whitesox
17:45 30.04.2014.

naši vrli političari su sponzorirali ovakve bezumnike!fuj i predsjedniku i premijeru a i onim njihovim glavama koji se zovu savjetnici za vanjsku politiku!

VL
CI
cicibela
19:28 30.04.2014.

Što kaže Vesna Pusić, jesu li to "demokratske snage" koje trebaju svrgnuti Assada? Monstrumi!

VL
Avatar commentator
commentator
18:23 30.04.2014.

Ti razapinjači su oni "frendovi amerikanera ( a i nekih Hrvata koji im prodaju oružje.) Zaista "krasno" društvo.

VL
Avatar PoeticniMesar
PoeticniMesar
18:31 30.04.2014.

Koje su to bestije i monstrumi. Kada vidim ovo dodje mi da povedemo novi Krizarski rat. Sto divljaci rade sa jadnim Krscanima . Strasno

VL
MO
mojazemlja
20:44 30.04.2014.

Takvima Hrvatska(SDP),daje vize i hrvatsko državljanstvo..pm3

VL
Avatar EI Indio
EI Indio
19:08 30.04.2014.

DoktorAmer (30.04.2014 u 16:38h). . . poznato da tvoja mržnja prema svima onima koji podržavazu tvoje Amere fašiste. Ali dali je moguće da nemaš tolko obraza da pišeš budalaštine . ( verovatno se nadaš da nećeš završiti u FEMA logor)ršiti u FEMA logor) Kakvi zakoni vladaju u SA sa koma su oni prijatelji. Zabranjeno je da neko poseduje bibliju . Naoružavaju ove čudovišta u ljutskom obliku koji i nisu pročitali Qran . Spominjeo bombe i Bagdad Pa ko je bacao bombe na Bagdad. Da li je tako nešto bilo dok "diktator" husein bio na vlasti . Zar nisu u Bosni pomagali muslimane mudžahedine . Šta su napravili u Ukrajni Doveli su diktatora na na vlast i sad ga pdržavaju i otrivljuju Putina za rat . Ali svet je više ne reaguje na njihove gluposti.

VL
AP
apolon
17:35 30.04.2014.

Nije točno da nema tolerancije ( bolje rečeno da je bilo više tolerancije u doba S. Huseina ) u islamskim zemljama prema drugim religijama ... Osobno sam u blizini Mosula - Irak- bio svjedok da su isti staro-kršćani -Aramejci sasvim su isti staro-kršćani -Aramejci sasvim slobodno svetkovali nedjelju u svojim malim Crkvama a ne petak kao muslimani. Kada bi kojim slučajem Papa Franjo podigao svoj glas nisam siguran da ga mnogi koji ga sada pozivaju....ne bi optuživali da pokreće novi Križarski rat!

VL
HR
hrvatska91
17:49 30.04.2014.

ovo je primjer onog poznatog Isusovog govora o "mržnje svijeta" prema kršćanima: "No prije svega toga podignut će na vas ruke i progoniti vas, predavati vas u sinagoge i tamnice. Vući će vas pred kraljeve i upravitelje zbog imena mojega. Zadesit će vas to radi svjedočenja....A predavat će vas čak i vaši roditelji i braća, rođaci i prijatelji. Neke će od vas i ubiti. Svi će vas zamrziti zbog imena mojega..." I to traje i traje stoljećima i tisućljećima već...i nisu tu samo islamski fundamentalisti problem...ima i drugih skupina, tradicionalnih, a u zadnje vrijeme i modernih, koje imaju ispred predznak "neo"... ali sve je to dio istog starog plana..plana "stare zmije", vječnog neprijatelja ljubavi i prijateljstva između Boga i čovjeka i između čovjeka i čovjeka, i svega stvorenja...

VL
« 1 2 3 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.