Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SNIMILI SLUČAJ
Povratak na članak

Tri iranska broda pokušala omesti britanskom tankeru prolaz kroz Hormuški tjesnac

To je izazvalo diplomatsku napetost između Britanije i Irana, koji je pozvao na razgovor britanskog veleposlanika u Teheranu.

Komentari 8

AL
alphazulu99
09:32 11.07.2019.

Kad Britancima odgovara, pozivaju se na pravo, u protivnom se koriste silom.

VL
DU
Deleted user
18:02 11.07.2019.

snimili slucaj ali cuko zgrabio slike i pobjegao, majke mi

VL
Avatar nekakav
nekakav
11:13 11.07.2019.

bitno da su cijele nafte malo odskočile... ali... gdje je u cijeloj priči tu un? gdje je un, osnovan da zaštiti slabije od nasilja velikih i jakih, da kontrolira međunarodne odnose, regulira ponašanje... zašto un nije u stanju 2 godine se odrediti službeno u vezi sankcija koje ameri i dio zapada udara po cijelom svijetu, kako im se sprdne? nije li krajnje vrijeme da se un ili rasformira, prije svega da napusti američko tlo i smjesti negdje u neku stvarno neutralnu zemlju koja će biti neka oaza, gdje će svi biti sigurni i zbilja jednaki, il ida se jednostavno un raspusti, ionak nema više nikakvu svrhu postojati uopće? znači, amerika, engleska, u sukobu s nekom zemljom samo proglase sankcije, i onda druge zemlje tjeraju i prijete im da ne surađuju s tim zemljama kojima oni udare sankcije, jer će i njih udariti?! i da to pola svijeta samo gleda... pa time su priznale sve zapadne zemlje da nemaju niti jedan prerogativ države, nit su samostalne, nit neovisne, nit u ičemu autonomne! one su vazali, i treba im se ukinuti pravo glasa u un-u i svim međunarodnim organizacijama. za njih govori i odlučuje sad! druga stvar što su iz sukoba amerikanaca sa rusima, kinezima i irancima, sirijcima ,venezuelom, shvatili kolko su slabi, nemoćni ,da zaštite svoje interese u trgovinu (čemu drugom) sa tim od amerike sankcioniranim zemljama. trebat će puno graha pojesti da bi se europa digla na noge i bila samostalna. jer ovako... biti u strahu od amerike, jer će ti udariti kaznu... to život nije.

VL
CO
Condorgrab
13:45 12.07.2019.

Umjesto da se zajedno kupaju po toj vrućini...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.